Marco de Wit 13 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Poliittinen poliisi toistuvasti loukkaa monien mielenosoittajien sananvapautta, mielenosoitusoikeutta ja muita perustuslaillisia oikeuksia.

 

Videossa näkee kuinka mielenosoittajat ovat täysin rauhanomaisia, mutta siitä huolimatta paikalle tuli lukuisia poliisiautoja keskeyttämään mielenosoituksen.

 

Erittäin vaarallinen ennakkotapaus. Tänään oikeudet riistetään heiltä ja huomenna muilta!

 

 

 

 

Mielenosoittajien julkaisema teksti:

 

Lauantaina 14.3.2020 Jyväskylässä Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katuaktivismin banderollin ja puheen muodossa. Aktivismi on osa alkavaa kansanmurhaviikkoa, jonka teemana on “Elintasopakolainen — ympäristörikollinen”.

Tapahtuman puhe julkaistaan tulevien päivien aikana.

Aurinkoisena lauantaina kokoontui joukko aktivisteja Jyväskylän keskustaan toteuttaakseen julkisen tempauksen, jonka iskulause oli “Elintasopakolainen — ympäristörikollinen”. Puheen tarkoituksena oli tuoda esille ristiriidat, joihin väistämättä päädytään kun tarkastellaan nykypäivän “eurooppalaisen” poliittisen johdon tapaa hoitaa maahanmuutto- ja ilmastokysymyksiä.

Puheessa tuotiin esille, että avoimien rajojen politiikan ja ympäristöystävällisen politiikan tavoitteiden toteuttaminen eivät ole yhteensopivia. Esimerkiksi afganistanilaisen saapuessa Suomeen, 33-kertaistuu hänen hiilijalanjälkensä siihen nähden, mikä se olisi jos hän pysyisi kotimaassaan. Samaan aikaan kun suuria määriä kehitysmaalaisia tuodaan Eurooppaan, valkoiset eurooppalaiset aivopestään pitämään lapsettomuutta parhaana “ekotekona”. Moinen toimintatapa ei mielestämme saa aikaan mitään muuta, kuin syntyperäisten eurooppalaisten täydellisen häviämisen ja se on suorastaan oksettavaa!

Aktivistit kerkesivät tuoda viestinsä esille noin puolen tunnin ajan ennen kuin poliisi saapui paikalle kahden partion voimin. Lopulta, resurssipulan keskelläkin, ilmestyi neljä autollista poliittisesti motivoituneita virkamiehiä ahdistelemaan rauhanomaisia kansallissosialisteja. Lopulta poliittinen poliisi (PolPo) keksi mielestään tarpeeksi painavan syyn rauhallisesti sujuneen julkisen aktivismin lopettamiseksi — tempauksen osana oleva kumivene oli heidän mukaansa aivan liian aggressiivinen!

Tämä ilmiselvä poliittisesti motivoitunut päätös ei kuitenkaan pilannut tunnelmaa, sillä loppupäivälle oli järjestetty esitelmä ja kulttuuritapahtuma. Mikäli sinäkin olet sitä mieltä, että valtaeliitin kaksinaamaiselle politiikalle on pantava loppu, on sinunkin aika aktivoitua ja liittyä meidän riveihimme.

 

Video: https://vk.com/video-181449167_456239045

Lähde: https://kohtivapautta.com/2020/03/15/kansanmurhaviikon-avajaisaktivismi-jyvaskylassa/

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Poliisi pelästyi kumivenettä. Hyökkäsi rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun!

 1. 1945 sotarikolliset länsiliittouma ja Neuvostoliitto miehittivät Suomen ja Saksan. Tämän jälkeen alkoi myös Suomen poliittinen, kulttuurillinen ja taloudellinen tuhoaminen. Myös Suomessa voittajat tuhosivat Suomen kansallismiset ja isänmaalliset järjestöt. CIA alkoi korruptoimaan myös Suomen puolueita länsimyönteisiksi, eli vasalleiksi.

  Rikollinen Yhdysvallat ja Israel pitää saada ankarille tuomioille, sekä maat pitää sulkea sivilisaation ulkopuolelle. Läntisen imperiumin kaaduttua voittajavaltiot joutuvatkin tuomiolle.

 2. 🇫🇮 01:08 mustattu kansalainen & mustamaija.
  🇸🇪
  https://www.returnofkings.com/113492/three-immigrants-allegedly-broadcast-their-rape-of-a-swedish-girl-live-on-facebook
  🇸🇪
  January 26, 2017 ”Rape Of A Swedish Girl Live”
  🇸🇪
  https://www.thelocal.se/20200409/why-are-there-so-many-coronavirus-cases-in-stockholms-northern-suburbs
  🇸🇪
  ”We are dealing with a multi-faceted situation,”

 3. Poliisi vaati rauhallisilta mielenosoittajilta myös henkilöllisyystodistusta. Suomalaisen ei tarvitse esittää henkilöllisyystodistusta poliisille, varsinkaan kun henkilöt eivät ole syyllistyneet rikoksiin, eikä heitä epäillä mistään ja asiassa ei tutkita rikosta. Jos poliisi vaatii, heille voi antaa korkeintaan sotutunnuksen. Rikollinen poliisi pitää vihdoin saada Suomessa tuomiolle ja vastuuseen.

  Nykyisin Suomessa Poliittinen Poliisi ja sitä johtava nukkehallitus sallivat sallittuina poliittisina suuntauksina vain globalismin ja suvakismin, eli kommunismin. Kansallissosialismia ja muuta aitokansallismielisyyttä ei sallita ja me tukahdutetaan. Tämä on täsmälleen mitä liittoutuneet ja Neuvostoliitto ovat tehneet valloittamilleen vasallivaltioille vuodesta 1945.

  Eläköön voitto! Eläköön vapaus!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*