Marco de Wit 13 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Harvoin näkee näin hyvää esimerkkiä siitä miten omat koirat purevat.

 

Päivi Räsänen oli nimittäin sisäministerinä yhdessä sionistien kanssa luomassa nykyistä vihapuhelainsäädäntöä ja poliittista poliisia eli polpoa.

 

Räsänen ei vain voinut kuvitella, että polpo kääntyisi häntä ja muita uskovaisia kristittyjä vastaan.

 

Toivottavasti ovat ottaneet opiksi ja lopettavat rakkikoiransa!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Polpon luojan Päivi Räsäsen polpokriittinen luento

  1. Tuskin ottavat opikseen. Ovat korkeintaan pöyristyneitä, että Poliittinen Poliisi käy heitä itseään vastaan, mutta siinä vaiheessa on liian myöhäistä kun Poliittiselle Poliisille annetaan valta, resurssit ja aseet tuhota toisinajattelijat. Hyvin moni poliittinen poliisi ja kansan vihollinen tulee saamaan erittäin kovia tuomioita oman kansansa tuhoamisesta ja rikollisen eliitin suojelusta ja sen etujen ajamisesta, sekä hyvin suuri osa poliiseista joudutaan erottamaan sopimattomina työhön, sekä rikostensa takia. Poliisi on viime kädessä tarkoitettu suojaamaan vallitsevan eliitin etuja ja noudattamaan heidän laatimiaan sääntöjä.

    Poliisiin ei voi luottaa, sillä sillä on varsinkin Suomessa rajaton valta, ei valvontaa ja se suojelee viime kädessä vain ja ainoastaan eliitin ohjeita kansaansa vastaan. Poliisi ei kyseenalaista saamiaan ohjeita, joten se eliminoi kansansa jos se saa tällaiset ohjeet. Tämän takia ei ole mitään hyvää ja huonoa poliisia, vaan jokainen poliisi on viime kädessä rikollinen, joka käy oman kansansa kimppuun ja eliminoi sen.

  2. Tyypillinen suomalainen. Kun paska osuu omaan nilkkaan niin vasta sitten alkaa kiinnostamaan. Tämäkin ollut kansanedustajana iät ajat mutta kummasti nyt just nää asiat on tullu tärkeäksi :DD

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*