3 thoughts on “Guy Gets Harassed by Six Cops

  1. Näin rikolliset poliisit tekevät vihaisia kansalaisia. Suomessa ollaan niin nynnyjä raukkoja, että alistutaan heti rikolliselle poliisille ja lastensuojelulle ja totellaan rikollisia käskyjä. Rikollisia ei pidä totella.

  2. YouTubaaminen on vaarallista ja jännittävää. Ei kannata Ajaa ja YouTubettaa siitä voi seurata ikävyyksiä. Tuokin mies oli niin hyppyreissään YouTubaamisesta, että räksytti Poliisille aivan ilman syystä omia harhojaan. Poliisi koetti vain kysyä, mitä mies tekee kun hänen ajelunsa oli raportoidusti vaikuttanut epäilyttävältä. Jos mies ei olisi käyttäytynyt sekavan ja agressiivisen oloisesti, ilmeiseesti vain siksi, koska jännitti YouTube esiintymistään, olisi kaikki mennyt ihan normaalisti ja hyvin.

  3. Tiedoksi vain, USA:ssa ei ole perustuslaillista oikeutta huutaa pää punaisena Poliisille siksi, että ne pysäyttävät kysymään kysymyksiä. Poliisilla on oikeus pysäyttää ihmisiä ja kykyä kysymyksiä ja pää punaisena raivoavat sekavat ihmiset jotka eivät kykene tekemään yhteistyötä on ihan oikeus jopa pidättää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*