Marco de Wit 14 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Missään muussa maailman maassa ei luoteta niin paljon viranomaisiin kuin Suomessa.

 

Tämän vuoksi missään muualla ei ole niin helppo aivopestä kansalaisia kuin Suomessa.

 

Suomalaisissa geneettinen vika? Liian alistuvaisia?

 

Suomi on yhden eli viranomaisten totuuden maa.

 

Niinpä Laittoman Lehden pyhä velvollisuus on kertoa:

 

 1. Viranomaisten epäpätevyydestä ja idioottimaisista virheistä.
 2. Vaihtoehtoisista näkemyksistä, jotta lukijat voivat itse valita erilaisista näkökulmista ja teorioista.

 

Laiton Lehti on viranomaisten virheistä (1) kertonut seuraavaa:

 1. Satunnaisotantatestejä ei ole tehty.
 2. Tavallisia testejäkin on tehty murto-osa siitä mitä olisi voitu.
 3. Kuolintilastot ovat puutteellisia.
 4. Kuolleiden ikää, kuntoa ja etnistä taustaa pimitetään.
 5. Pimitetään maahanmuuttajien mahdollisesti levittävän tuberkuloosia ja muita tartuntatauteja.

 

Osa näistä faktoista on tiivistetty tähän juttuun:

 

Viranomaiset koronaidiootteja. Osa 12: Kuolleiden ikä mysteeri

 

Monet ovat ihmetelleet miksei Laiton Lehti jo anna tuomiota eli kerro mitä oikein tapahtuu eli mitä korona on ja kuinka vaarallinen se on. Kuka on syyllinen? Onko kaikki vain osa jättimäistä salaliittoa? Vastausta ei kuitenkaan voi antaa niin kauan, kun viranomaiset joko epäpätevyyttään tai tahallaan (tai molemmista syistä) pimittävät todellisia tilastoja.

 

Epidemioiden analyysi nimittäin perustuu tilastoihin ja juuri tämä tekee tilanteesta erittäin vaikean. Ensinnäkin sitä on viranomaisten tilastojen armoilla ja toiseksi mahdollisuudet tilastoilla huijaamiseen ovat valtavat. Tämä nähtiin jo AIDS-epidemian aikaan, kun lääkärit ja viranomaiset valehtelivat lähes kaikesta ja itse asiassa jatkavat valehtelua edelleenkin.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Nyt monet salaliittoteoreetikot epäilevät, että korona on samanlainen huijaus kuin AIDS eli kuolinsyytilastoja peukaloimalla on saatu aikaiseksi massahysteria, jonka avulla Israelin johtama valtaeliitti pistää jo pitkään tulossa olleen jättilaman koronan syyksi ja pystyy entisestään voimistamaan globalistista valtaansa.

 

Tämän salaliittoteorian alla on sitten lukuisia muita salaliittoteorioita, jotka ovat joko keskenään ristiriitaisia tai esitetään osana laajempaa teoriaa. Yksi suosittu salaliittoteoria lähtee siitä, että korona on kuin normaali flunssa, mutta samaan aikaan on käynnissä pimitettyjä alueellisia tuberkuloosiepidemioita ja sekaan mahdollisesti vielä heitetty armeijan erikoisosastojen vain alueellisesti levittämiä superbakteeri-virushybridejä.

 

Salaliittoteorioissa nimittäin yleensä lähdetään siitä, ettei valtaeliitti halua oikeasti liian tehokkaasti leviäviä epidemioita, koska se saattaisi tappaa heidät itsekin. Näin kyse olisi toisaalta oikeista alueellisista flunssa- tai muista epidemioista, joita sitten vielä suurennellaan kuolinsyytilastoja peukaloimalla.

 

 

Tässä vaiheessa on mahdotonta arvioida tätä suosittua salaliittoteoriaa. Kiistämätöntä kuitenkin on se, että sekä Pohjois-Italia että New York ovat juuri niitä alueita, joissa on epäilyttävimmät kuolinsyytilastot. Nyt amerikkalainen senaattori on tullut julkisuuteen kertomaan kuinka epäilyttäviä ovat New Yorkin kuolintilastot.

 

New Yorkissa sairaala (ja lääkäri provikan muodossa) saa 4600 dollaria valtion terveysrahastosta silloin, kun se hoitaa vanhuksen keuhkokuumeen.

 

Summa lähes kolminkertaistuu 13 000 dollariin mikäli keuhkokuume on vanhan koronavirusperheen uusimman jäsenen COVID-19 aiheuttama.

 

 

Hetkinen!

 

Koronavirukset ovat vuosikymmeniä olleet hyvin yleisiä. Ensinnäkin mistä tietää, että ylipäätään korona aiheuttaa keuhkokuumeen? Toiseksi, vaikka jostain saisi varmuuden syynä olevan korona, niin mistä tietää, että juuri tämä koronaperheen uusi jäsen COVID-19 on aiheuttanut keuhkokuumeen?

 

Tässä tullaan tietysti testikysymykseen, joka on äärimmäisen monimutkainen ja johon Laiton Lehti tulee myöhemmin pureutumaan. Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet asiaan liittyviä tutkimuksia. Jotkut jopa väittävät, ettei koronaa ole edes eristetty tai vasta-ainetestien olevan epäluotettavia tai puolikuvitteellisia. Väitteitä on vaikea arvioida, mutta tähän mennessä ainakin yksi asia on varma: Testit ovat parhaimmillaankin hyvin epäluotettavia ja niitä voidaan tulkita hyvin vapaasti. Mitään kunnon ohjeita koronadiagnoosiin ei ole edes ehditty tai haluttu tehdä.

 

 

New Yorkissa lääkäreillä on siis valtava insentiivi/motivaatio (rahanhimo/hysteria) ja kyky (epäselvät testit ja ohjeet) määritellä mahdollisimman moni keuhkokuume koronan piikkiin. New Yorkissa ei siis ole kyse pelkästään siitä, että julkinen mielipide/hysteria painostaa lääkäreitä laittamaan koronan piikkiin monenlaisia sairauksia, vaan että he saavat tästä liioittelusta riihikuivaa rahaa. Ja paljon.

 

 

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki. Sairaala ja lääkäri (provikkasopimuksesta riippuen) saavat lisäksi 39 000 dollaria, mikäli pistävät potilaan hengityskoneeseen!

 

Ventilaattori eli hengityskone

 

Nyt alkaa kafkamainen osuus: Enemmistö hengityskoneeseen joutuneista potilaista kuolee. Lääkärillä on todella vaikea päättää milloin potilas kannattaa laittaa hengityskoneeseen, koska siitä on sekä hyötyjä että haittoja. Liian innokas hengityskoneen käyttö tappaa potilaita enemmän kuin pelastaa.

 

Oletetaan lääkärin saavan 10 000 dollaria jokaisesta potilaasta, jonka hän laittaa hengityskoneeseen. Jos hän ”analysoi” 100 keuhkokuumepotilasta koronapotilaiksi ja määrää näistä 10 potilasta hengityskoneeseen, niin hän voi hyvinkin netota esimerkiksi 200 000 dollaria parissa viikossa. Tämä jos mikä antaa lääkärille valtavan intensiivin analysoida mahdollisimman paljon koronapotilaita ja pistää hengityskoneeseen enemmän potilaita kuin mitä olisi oikeasti järkevää.

 

Insentiiviä perversoi vielä enemmän se, että korvaukset ovat kertaluonteisia. Eli mitä nopeammin potilas kuolee sitä enemmän rahaa sairaala ja lääkäri nettoaa. Tämä on seurausta amerikkalaisesta terveydenhuoltosysteemistä, joka on puoliksi äärikapitalistinen ja puoliksi äärisosialistinen. Ne potilaat, jotka ovat valtion tuen varassa (Medicare yli 60-vuotiaille ja Medicaid pienituloisille) voivat käyttää yksityisiä sairaaloita, jotka saavat sitten valtiolta kertaluontoisia korvauksia. Taloustieteilijät ovat jo vuosikymmeniä kauhistelleet tällaisen sekasikiöjärjestelmän perverssejä insentiivejä.

 

Tappamalla mahdollisimman paljon koronapotilaita ja levittämällä mahdollisimman paljon koronapaniikkia lääkärit saavat mahdollisimman paljon rahaa. Ei ihme, että New Yorkissa lääkärit näyttävät olevan hysteerisempiä kuin missään muualla.

 

 

Linkki Jon Rappoportin sivustoon

 

 

New Yorkin epidemian ymmärtämistä helpottaa vielä enemmän kun näiden tosiasioiden päälle laittaa sen tosiasian, että Suomen ohella New Yorkissa koululääketiede on vaikutusvaltaisempaa kuin missään muualla maailmassa. Eli toisin sanoen siellä lääkäriliitto AMA yhdessä lääketehtaiden kanssa pitää huolen siitä, että potilaat ovat mahdollisimman suuressa ravinnepuutostilassa. Päinvastoin kuin kemikaalisia yhdistelmiä, niin vitamiineja ja hivenaineita ei voi patentoida ja siten niiden jakamisesta potilaille ei voi saada mitään kunnon voittoja.

 

Vain New Yorkin ja Suomen lääkärit ovat niin koululääketiedeuskovaisia ja niin ahneita, että yrittävät kaikin tavoin pitää potilaat esimerkiksi D-vitamiinin puutostilassa. Näin sitten tehdään kaikkien epidemoiden leviäminen helpommaksi ja lääkärit saavat mahdollisimman paljon rahaa.

 

Kansaa ei pelasta lääkärien ja patenttifiksaatioituneiden lääketehtaiden käsistä mikään muu kuin kesä ja sen aurinko. Edellyttäen, että sinua ei ole lukittu vanhainkotiin, johonkin sairaalan bakteeriluolaan, matujen naapuriksi tai karanteeniin neljän seinän sisälle.

 

Suomi tosin on niin pohjoisessa, että aurinkokaan ei vielä viikkoihin ehdi hätiin. Onneksi voit pelastaa itsesi ottamalla 100-200 mcg D-vitamiinia vuorokaudessa. Siihen sitten vielä kaupan päälle sen imeytymistä edistävää magnesiumia, maitohappobakteeria, sinkkiä sekä monivitamiinin päivässä, niin minimoit sairastumisen riskin.

 

Ei ihme, että ylivoimaisesti suurin osa sairastuneista ja kuolleista on nimenomaan miehiä, jotka eivät ota lisäravinteita, vaan lihovat television edessä vetämässä olutta ja makkaraa.

 

 

Suomalainen sohvasoturi

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Salaliittoteoria: Ahneet lääkärit tappavat koronapotilaita

 1. Läpivedolla saadaan aikaan keuhkokuume eli luonnollinen eutanasia.
  ⚰️
  https://www.laakariliitto.fi/laakarinetiikka/elaman-loppu/saattohoito/
  ⚰️
  https://www.valvira.fi/terveydenhuolto/hyva-ammatinharjoittaminen/elaman_loppuvaiheen_hoito
  ⚰️
  https://www.kaikkisyovasta.fi/digilehti-artikkeli/korona-virus-kysymyksia-ja-vastauksia/
  ⚰️
  6.4.2020 ”Hengitystieinfektion tai kuumeen yhteydessä ota yhteyttä syövänhoidosta vastaavaan yksikköösi.”

 2. Ihan joka ikisen vitamiinin yliannosstus ei ole haitatonta. Ei kannata kaksinkertaista annosta monivitamiinia neuvoa ottamaan, siinä tulee ottaneeksi useampaa sellaista, jonka annosta ei saisi ylittää.

  1. Hyvä huomio. Vitamiineja on vaikea ottaa yliannostusta tuplamonivitamiinilla, mutta hivenaineissa se on ehkä mahdollista, jos henkilö on hyvin pienikokoinen ja on jotain erikoissairauksia. Yleensäkin ihmiset ovat niin erilaisia, että on lähes mahdotonta antaa mitään kaikille sopivaa nyrkkisääntöä.

 3. Ei kukaan ole tuonut esille Iljan ”rikos ihmisyyttä vastaan” Interpol etsintäkuulutusta.

  KRP keksi sen ihan omasta päästään.

  Ilja oli presidenttipyrkyri. Presidentti on valtakunnan hiearkiassa nro 1

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*