4 thoughts on “Päivän video: Poliisia rikastetaan

  1. Poliisia saakin rikastaa, koska he itse haluavat rikkaitta, kertovat kuinka ihanaa se on ja hyökkäävät valkoisten kimppuun, jotta saavat lisää rikkautta. Minulla ei ole mitään sympatiaa vihollista kohtaan. Poliisi saa rikastua lisääkin. He eivät tule ajamaan valkoisten oikeuksia ja olemaan kansalaisten puolella. Poliisin tehtävä on turvata vallitsevan pankkiirieliitin pysyminen vallassa ja hyökätä kansalaisten kimppuun. Tämä on nähty kaikissa muissa maissa, joissa on näkynyt selvästi ketä varten poliisi on loppujen lopuksi olemassa.

  2. Poliisi maistaa omaa lääkettään. Oikein kerjäävät rikastumistaan. Pitää muistaa taputtaa kun kansalaisia vakoileva ja alistava poliisi rikastuu. Monikulttuurisuuden, homopropagandan, alistamisen ja eliittirikollisten suojelun lisäksi Poliisi vakoilee kansalaisten tilitiedot, terveystiedot jne. jos sitä vain huvittaa. Vaadin saada tutkia poliisien, poliitikkojen ja virkamiesten tili ja terveystietoja, koska minuakin kiinnostaa nähdä ne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*