Marco de Wit 18 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Maailmalla ihmetellään brittipoliisien toimintaa. Toisaalta poliisit välillä vaativat erittäin kovaotteisesti ihmisiä ylläpitämään sosiaalista etäisyyttä, mutta sitten toisaalta heidän vierellään voi järjestää tiiviin kokoontumisen.

 

Kaiken kukkuraksi Britanniaan pääsee joka päivä vapaasti tuhansia kehitysmaalaisia, jotka taatusti tuovat koronaa, tuberkuloosia ja muita tartuntatauteja.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Poliisien sosiaalinen etäisyys?

 1. Itse kiinnittäisin huomion siihen saivatko poliisit palkkaa esiintymisen ajalta, eli oliko kyseessä virkatehtävä?

  – Aivan ilmeisesti virkatehtävä, jota suorittamaan poliisi oli määrätty erottamisen uhalla.

 2. Poliisista tulee joka maassa mielenvikainen, rikollinen kansan vihollinen. Myös Suomessa. Niin ”hyvät” kuin pahat poliisit ottavat globalisteilta käskyjä ja ohjeita vastaan ja tuhoavat oman kansansa. Poliisissa ei ole kuin yksittäisiä normaaleita ihmisiä, kuten komisario Lintilä, joka yritti tutkia Sauli Niinistön rikoksia. Muihin poliiseihin ei lopulta voi ja kannata luottaa, sillä ”hyväkin” poliisi ottaa vastaan tuhoamiskäskyn ja tunkeutuvat ihmisten koteihin jos saavat määräyksen.

  Poliisi pitää käytännössä lakkauttaa ja perustaa kokonaan paikallistasoon perustuva Poliisi, sekä tarvitsemme perustuslakituomioistuimen. Suomessa pitää käynnistää laajat ja perusteelliset tutkinnat, sekä jakaa erittäin raskaita tuomioita pettureille.

 3. Se polpolta enää puuttuukin että ryhtyvät viruslingoksi. Suomalainen poliisi on työssään valmis mihin vain, onhan niiillä ne asuntolainat.

 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Maskin
  ✡️
  Eric Stark Maskin
  ”Maskin was born in New York City on December 12, 1950, into a Jewish family” ✡️
  ™️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bilateral_trade
  ™️
  ”Bilateral trade or clearing trade is trade exclusively between two states, particularly, barter trade based on bilateral deals between governments, and without using hard currency for payment.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*