Marco de Wit 21 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ympäri maailmaa ja varsinkin Amerikassa kansalaiset ovat alkaneet vastustaa koronapoikkeustilaa.

 

 

Myös paikalliset aseoikeuksien puolustajat saapuivat paikalle.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Amerikassa koronpoikkeustilan vastustajien mielenosoitukset laajenevat

  1. Ihmisapinan lajityypillinen ominaisuus on, että se alkaa raivoamaan, jos joutuu yli 3 – 4 viikoksi eristyksiin lajitovereistaan.

    Perinteinen tapa säilyttää järjestys tällaisessa tilanteessa on aloittaa sota ja lähettää nämä raivopäät eturintamaan. Jäähän kenraaleille sitten enemmän naaraita, joten kyse on puhtaasti win-win ratkaisusta.

  2. Jokaisella miehellä ja naisella on oikeus kantaa asetta oikeuksiaan rajoittamatta. Globalistit yrittävät monin eri tavoin riistää kansalaisia eri maista aseista jotta voivat hukuttaa heidät massamaahanmuutolla, alistaa vapaasti ja lahdata heidät. Tämän takia ihmisten aseet halutaan pois, koska viime kädessä aseet turvaavat ihmisten muut yksilönvapaudet.

    Myös Suomessa pitää olla oikeus kantaa asetta ja Poliittinen Poliisi pitää järjestää kokonaan uudestaan, sillä siitä on tullut globalistien nyrkki Suomen kansaa vastaan, eikä siitä ole enää mitään hyötyä. Valtio ei saa myöskään enää kerätä mielivaltaisesti veroja jostain keskushallinnosta ilman että se hyödyttää vain ja ainoastaan Suomen kantaväestön etuja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*