4 thoughts on “Mustalaisten kotoutuminen kestää

  1. Mikseivät mustalaiset palaa Intiaan? Mitä he täällä tekevät? Monet mustalaiset haukkuvat kantaväestöä rasisteiksi, ottavat heidän rahansa, rikkovat paikkoja ja ihmettelevät miksi heitä seurataan joka kaupassa.

    Myös mustalaisten pitää palata omaan kotimaahansa!

    1. Miks ei suomalaiset juoppoämmät kotoudu ku lapset on aina yksin kotona räkä poskella ja paskat housussa ämmät nostaa vaan lapsilisiä et saa enemmän kaljaa mitä enemmän juoppo niin sitä enemmän lapsia nehän nyt on vaan semmonen sivu tuote huh huh miksi ei suomalaiset valkoisia ämmät kotoudu 😂😂😂

  2. On taas melkoista keppijumppaa.. tuossa tiktok-pätkässä. Eräs Panu Huuhtanenkin ja kumppanit saivat lähituntumaa kyseisestä touhusta mm. vuosi sitten. Kyseessä vaan oli kurdiaktivistit ja suomalais-anarkistit sun muut. On tainnut koronakin vaikuttaa kurdienkin kokoontumisiin jossain määrin ?

  3. Kyllä ne valkolaisetkin pitäs kotiuttaa ja kunnolla niitä ku ei pysäytä ees korona tai muukaan lapset aina tämä poskella ja Peet housuissa yksin kotona ku aikuiset vetää menolle ei paljon välitetä muusta ku et saa rahaa ku on lapsilisä päivä ym..et pääsee kaljaa ostaa ..Mitä paskasempi paikka ja juopoimmat ämmät sitä enemmän lapsia et saa enemmän kaljaa..huh huh kotiruokaa suomalaiset juoppoämmät😂😂😂

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*