2 thoughts on “Päivän video: Eurooppa

  1. Esi-isämme kuolivat, näkivät nälkää, kärsivät taudeista ja raatoivat valtavasti töitä tehdäkseen tilaa seuraavalle sukupolvelleen. Suomalaisilla on vain yksi maa ja emme voi antaa sitä kenellekään muulle ja antaa itsemme vain tehdä itsemurhaa. Esi-isämme kääntyvät haudoissaan, jos vain luovutamme ja annamme kaiken pois.

  2. Hyvästi Eurooppa, hyvästi eurooppalainen kulttuuri sekä sivistys. Me tavallaan tuhoamme itse itsemme sallimalla vieraan ja barbaarisen uskonnon sekä kulttuurin harjoittajien tunkeutua isiemme maille. Me olemme häpeäksi esi-isillemme, he kiroaisivat meidät alimpaan helvettiin, jos olisivat näkemässä kuinka me annamme kaiken sen tuhoutua, minkä he saattoivat alulle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*