Marco de Wit 25 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Notorious ”classic”.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Marxist Jewish Professor Noel Ignatiev: White Genocide is desirable

  1. Barbara Spectre oli oikeassa yhdessä asiassa ja se on erään ryhmän täysin oma vika. Eräs röyhkeä ryhmä on itse ansainnut maineensa historiassa ja sitä ryhmää tullaan vihaamaan jatkossakin sen ryhmän tekojen seurauksena. Tämän jälkeen tällä eräällä ryhmällä on turha yrittää näytellä uhria, jota se ei ole koskaan ollutkaan.

  2. Miksi yhdelle tietylle ******** on annettu oikeus massamurhata kaikkia muita, eikä heitä pistetä siitä vastuuseen? Valtavia sotarikoksia jatkuvasti ja tietty ryhmä ei kuitenkaan ole tuomiolla. ******* oli oikeassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*