2 thoughts on “Päivän kuva

  1. ”minulle tuli suru ja ikävä metsän henkeä, tahdoin koskettaa sitä, kysyä monta kysymystä, en ollut enää vieras, outo ja etäinen, olin samaa klaania, samaa sukua.
    Tiesin, että metsänhenki oli minun todellinen isäni, minun vanhempani, sukuni ja juureni olivat metsän kaarnassa, syvällä puiden sydämessä löytyisi minun sydämeni, alkujuureni, minun henkeni ja sieluni koti.”

  2. Maailmalla on paljon uutisia, että tupakoijat välttyvät koronan oireilta. Mitä valtiot tekevät: Ne yrittävät kaikin keinoin estää kansalaisiaan hankkimasta nikotiinia tai tupakkaa. Otteita kovennetaan entisestään. Ranska kieltää nikotiinituotteiden nettikaupan.

    Ei armoa vääräuskoisille. Totuutta on suojeltava ja siinä ohessa rokoteteollisuutta. Väärän totuuden puhujat on vangittava ja heitä pitää kiduttaa aina siihen asti kunnes ovat tulleet oikeaan uskoon. Jos kuolevat kidutuksessa tai tekevät itsemurhan virus-karanteenissa, on se vain todiste heidän väärästä uskostaan ja omaisuus voidaan ottaa valtiolle. – Jotta valtion toimisi oikeudenmukaisesti ja korkeita eettisiä arvoja noudattaen ottaessaan vääräuskoisten omaisuuden on tehtävää suorittamaan nimitettävä ministeriön valitsema konsulttitoimisto.

    Nyt informaation aikakaudella monet totuudet, jotka olivat totuuksia vain meidän uskomme tähden ovatkin osoittautumassa valheiksi. Yliopistot romahtavat, kunnalliset “palvelut” romahtavat. Valtion todellinen olemus paljastuu: se ei olekaan kansalaisten suojelija vaan hyväksikäyttäjä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*