Marco de Wit 27 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen Kommunistinen Työväenpuolue (KTP) poistettiin puoluerekisteristä, koska se ei ole saanut eduskuntaan yhtään edustajaa viimeisissä kahdessa eduskuntavaalissa.

 

Niinpä KTP aloitti 5000 kannattajakortin keräämisen päästäkseen takaisin puoluerekisteriin.

 

 

Sitten tapahtui kummia.

 

Useat kannattajakortin allekirjoittaneet alkoivat yllättäen saada KTP:n puoluelehden Työkansan Sanomien näytenumeroita.

 

 

Kuvassa linkki Työkansan Sanomiin

 

 

Käyttääkö Työkansan Sanomat laittomasti kannattajakortin allekirjoittaneiden yhteystietoja?

 

 

Motiivi moiseen näyttäisi olevan olemassa, koska ennen työväen piirissä suositun Työkansan Sanomien levikki jatkaa romahtamistaan.

 

 

 

 

Jos tilaajia ei tule lisää, niin koko lehti saatetaan lopettaa.

 

Tuhansien Kommunistiseen Työväenpuolueeseen positiivisesti suhtautuvien henkilö- ja yhteystiedot ovat siten hyvin arvokkaita lehdelle. Varsinkin, kun lehden potentiaalinen lukijakunta on niin iäkästä, ettei heistä saa tietoa netin kautta.

 

Ei siis ihme, jos joku laittomasti kopioisi Kommunistisen Työväenpuolueen kannattajakorttien yhteystietoja ja myisi niitä Työkansan Sanomille.

 

 

Jos taas on vain sattumaa, että monet eri puolilla Helsinkiä kannattajakortin allekirjoittaneet ovat pian alkaneet saamaan Työkansan Sanomia, niin Laiton Lehti mielellään julkaisee moisesta sattumasta jutun.

 

Kommunistipuolueen kannattajakorttien kerääjien kannattaa muistaa, että monet allekirjoittavat pienpuolueiden kannattajakortteja vain siksi, että haluavat lisätä poliittista kilpailua eikä siksi, että kannattaisivat itse puoluetta. Niinpä tällaiset henkilöt eivät todellakaan halua joutua kommunistien mainoskampanjan kohteeksi puhumattakaan, että postilaatikosta alkaa tulla stalinistien sanomalehtiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Kommunistit väärinkäyttävät kannattajakorttien henkilötietoja?

  1. Kommunistit ja globalistit eivät ole koskaan hävenneet käyttää likaisia ja rikollisia keinoja ajaakseen tavoitteitaan. Lait ovat vain rehellisiä kansalaisia varten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*