Marco de Wit 27 huhtikuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ylen valeuutiset vähättelee poliisiväkivaltaa ja kehuskelee, ettei poliisista tehneet rikosilmoitukset juuri koskaan johda mihinkään.

 

Erikoista on, että tässä uutisessa väitetään joidenkin ”tehtailevan” rikosilmoituksia *yhdestä ja samasta* asiasta. Mitä järkeä sellaisessa on? Eikö se ole jo rikollista?

 

Joka tapauksessa sellainen on helppo estää. Ei poliisin tarvitse muuta kuin soittaa ja kysyä miksi joku jatkuvasti toistaa oman rikosilmoituksensa.

 

Tai sitten kyse on tältäkin osin valeuutisesta.

 

Katso alkaen 21 minuuttia 30 sekuntia. Kuvaa myös Suomi-Maidanin purusta.

 

 

Kuvassa linkki Ylen uutisiin

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “YLE:n uutiset vähättelee poliisiväkivaltaa

  1. Hei Marco, eikö se pitänyt tulla oikeusjuttu perhettänne kiusaavan tyypin osalta jossain pohjois-Savossa? Kerroit siitä joskus aikaisemmin. Viitsitkö kertoa lehdessäsi tilannetietoa? Ei muuten, mutta pohjoinen Suomi lienee niin pieni tietyiltä piireiltä, että oisko jopa sama tuttu nimi Lokan muutaman kuukauden takaisilta oikeudenkäyntiraporteista. Lokkahan avasi noita julkisessa oikeudenkäynnissä Tampereella olevien tyyppien nimiä esille kaikelle kansalle.

  2. Keskusrikospoliisi tekaisi, keksi ihan omasta päästää Iljasta kesken presidentinvaalikampanjaa Interpol etsintäkuulutuksen ”rikoksista ihmisyyttä vastaan.”

    Asia ei kiinnosta ketään viranomaista. Mätä koko oikeuslaitos.

    Presidenttin on valtakunnan hiearkiassa nro 1.

    Sellaset presidentinvaalit

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*