Marco de Wit 1 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämä sarjakuvakokoelma pistää miettimään.

 

Sattumaa vai pitkään suunniteltu juttu?

 

Toisaalta terroristit ovat aina halunneet ajoittaa iskunsa helposti muistettavaan päivään. Eli jos isku edellyttää suuren ihmisjoukon yhteistyötä, niin taatusti moni unohtaa tai sekoittaa iskun päivämäärän ja näin ei h-hetkellä olekaan mukana juonessa. Tämän takia kannattaa iskun päivämääräksi valita mahdollisimman helposti muistiin jäävä päivämäärä.

 

Toisaalta luulisi tämän olevan tiedossa myös poliisilla ja tiedustelupalveluilla, jotka olisivat erityisen varovaisia nimenomaan 9/11 päivänä. Jostain syystä kävikin päinvastoin eli viranomaiset olivat kyseisenä päivänä suorastaan unessa.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Sarjakuvat ennustivat 911-iskun?

  1. Tiedustelupalvelut itse järjestävät terrori-iskuja siviilejä kohtaan. Mm. Operaatio Gladio, Operaatio Northwoods ja nykyiset lähi-idän tapahtumat. Suomessa pitääkin käynnistää laajat ja erittäin kattavat tutkimukset, sekä jakaa monelle vihollisen kanssa yhteistyössä olleelle kaikkein ankarin tuomio mikä on mahdollista antaa maanpettureille ja kansanmurhaajille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*