Free speech 3 toukokuun, 2020

 

Amerikassa eri osavaltioissa ja kaupungeissa on hyvin erilaiset koronamääräykset. Tästä on se hyöty, että voidaan vertailla mitkä määräykset tehokkaimmin estävät koronan leviämistä.

 

Yllättäen näyttää siltä, että tiukat karanteenit eivät toimi. Eivät ainakaan maaseudulla ja Keski-Lännessä, joissa ei juuri ole matuja.

 

Tutkimus paljastaa: Koronaeristetyt vs. vapaat valtiot

 

Tilastoja ja tutkimuksia katsoneet lääkärit ovat alkaneet vähitellen vastustamaan riskiryhmään kuulumattomien terveiden ihmisten tiukkaa karanteenia. Tosin Youtube sensuroi sellaisten lääkäreiden videot.

 

Youtube sensuroi koronakaranteenia kritisoivat videot!!

 

 

Monien tutkijoiden ja lääkärien mielipiteet eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet virkaintoisimpiin poliiseihin. Päinvastoin. Monet poliisit menevät niin pitkälle, että jahtaavat perheenäitejä, jotka antavat lapsensa käydä naapurissa leikkimässä.

 

Kyllä. Jos et usko, niin katsoppa alla oleva video.

 

 

Perheenäitiä ahdistelevilla poliiseilla ei tietysti itsellään ole mitään suojavarustusta. Eihän poliisi voi mitään tartuntaa saada tai levittää.

 

Videon aivan lopussa perheenäiti ei suostu antamaan nimeään poliisille, koska ei ole tehnyt mitään väärää. Amerikassa ihmiset sentään vielä osaavat pitää kiinni oikeuksistaan.

 

 

 

Lue lisää:

Video: Poliisi tunkeutui mahdollisen koronapotilaan kotiin ja raahasi poliittisiin kuulusteluihin!