Marco de Wit 4 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkän aikaa saanut viestejä kansallismielisiltä, joita huolestuttaa Uuden MV-lehden suunta.

 

Lukijat ovat erityisesti olleet huolissaan siitä, että Uuden MV-lehden päätoimittaja Janus Putkonen on hyvin Venäjämielinen.

 

Laiton Lehti ei ole kuitenkaan halunnut kommentoida UMV-lehteä, koska siellä on välillä ollut hyviä kansallismielisiä juttuja.

 

 

Nyt kuitenkin meni kuppi nurin.

 

Alkuperäisen MV-lehden maineella ratsastava UMV todisti olevansa ValeMV.

 

Nimittäin tällä jutullaan:

 

Kuvassa linkki UMV:n juttuun.

 

 

Juttu on nyt ollut jo viikon ajan UMV:n sivuilla. Päätoimittaja Putkonen siis pitää juttua asianmukaisena.

 

Siis siitä huolimatta, että siinä on monenlaisia vakavia virheitä.

 

Ensinnäkin juttu on kirjoitettu erittäin huonolla suomen kielellä. Kielioppi on niin huonoa, että se voisi hyvin olla osittain käännetty venäjän kielestä Google-kääntäjällä.

 

Toiseksi, juttu on selvää FSB:n propagandaa. Itse asiassa jutussa myönnetään, että jutun lähteenä on myös FSB eli Venäjän tiedustelupalvelu!

 

Kolmanneksi, jutun lopussa mennään niin pitkälle, että epäillään suomalaisten kaasuttaneen venäläisiä kaasukammioissa!!

 

Kyllä. Tällaista puppua ei löydy edes suomalaisten äärikommunistien lehdistä:

 

Epäilyksenä lisäksi on, että osa kuolleista sai surmansa kaasukammioissa tai heidät poltettiin elävältä. Tutkintakomitean mukaan asiaa tutkitaan ”kansanmurhana”.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Vale-MV syytää putinistista roskaa

 1. Uuden MV:n jutuista ainakin neljäsosa on ollut jo pitkään kömpelöä venäläispropagandaa. Tuollainen ei uppoa suomalaisiin ikinä.
  Lehden käyttämässä Idän Rahoituspaketissa lienee yksiselitteiset klausuulit, että FSB:n osoittamat jutut on julkaistava viipymättä, ja näkyvällä paikalla. Eihän siinä silloin paljon neuvotteluvaraa ole, jos haluaa rahoituksen jatkuvan.

 2. > jutun lähteenä on myös FSB eli
  > Venäjän tiedustelupalvelu!

  Eikö laitonta lehteä ollenkaan kiinnosta, oliko jutun tiedot oikeita vaiko vääriä. Sen, että FSB suoltaa paskaa, koska Putin, saamme kyllä lukea valtamediasta. – Ja nyt myös LaitonLehdestä.

  Näinkö alas olette vajonneet!

 3. 🇫🇮⚔️🇷🇺 Suomen maaperän keskitysleirit eli työleirit sillä työhän vapauttaa Arbeit macht frei ainakin sielun ruumiista sanoo:

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/03/24/palkittu-dokumentti-kokosi-suomalaisten-ja-venalaisten-sotavankien-kohtalot
  🇫🇮⚔️🇷🇺
  ”Talvi- ja jatkosodan aikana puna-armeija otti vangiksi noin 4 500 suomalaista, suomalaiset puolestaan ottivat samana aikana vangiksi noin 70 000 neuvostoliittolaista.”
  🇫🇮⚔️🇷🇺
  ”Kun vanki oli terve, hänet siirrettiin työleirille” ”kuolleisuusluvut nousivat korkeiksi. Ruokaa annettiin liian vähän ja töitä liikaa. Myös kuljetuksissa tapahtui vakavia rikkeitä, jotka johtivat joukkokuolemiin.”
  🇫🇮⚔️
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_suojeluskuntapiireist%C3%A4
  🇫🇮⚔️
  https://sites.google.com/site/oulunsuojeluskuntavv19391944/
  🇫🇮⚔️
  ”Suojeluskunnat olivat vapaussodassa Suomen ensimmäinen virallinen armeija, muodostaen valkoisen armeijan selkärangan.”
  🇫🇮⚔️
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_suomalaisista_sotavankileireist%C3%A4_1941%E2%80%931945
  🇫🇮⚔️
  http://hae-kone.fun/4546854650/3330/suomalaisia-vankileirien-saaristossa.html

 4. –Suomen omien tutkimusten mukaan noilla leireillä oli 25.000 vankia. Heistä kuoli nälkään, kylmyyteen ja sairauksiin, sekä myös ampumisiin, yhteensä 4300 ihmistä, eli 17%. Suomi ei myöskään kiistä sitä, etteikö vankileirin oloissa yksittäistapauksina olisi ammuttu myös joitakin lapsiakin.

  –Venäjän nykyisen näkemyksen mukaan leireillä oli 24.000 vankia, heistä kuoli Venäjän mukaan yhteensä 8000 ihmistä. Lisäksi Venäjä esittää oman dramaattisimman epäilynsä, että osa kuolleista sai surmansa kaasukammioissa tai heidät poltettiin elävältä. Todisteita tai todistajalausuntoja näistä tapauksista ei ole tuotu esiin.

  –Minkä osapuolen lukemat ja kuvaukset tapahtuneista sitten ovat niitä kaikkein oikeimpia?

 5. ”kylältä siepatut naiset ja lapset löydettiin surmattuina metsästä. He olivat osittain tai kokonaan alasti, osa oli myös raiskattu. Surmatyöt oli tehty ampumalla, puukoilla ja pistimillä.”
  ”Neuvostoliiton partisaanit iskivät Suomen puolella 45 kertaa.” ”Suomen YK-lähettiläs ei ottanut Alakulpin raporttiin – joka sisälsi mm. valokuvia – kantaa”
  ”Partisaanien siviilikyliin tekemät hyökkäykset olivat Suomessa kielletty aihe vuosikymmeniä. Suomi oli sodan jälkeen vaikeassa ulkopoliittisessa tilanteessa, ja maan virallinen kanta oli, ettei Neuvostoliitto hyökännyt sodan aikana siviilikohteita vastaan. Hyökkäyksistä pelastuneet ja niissä omaisiaan menettäneet syrjäkylien asukkaat yrittivät löytää kadonneita sukulaisiaan ja saada heille oikeutta, mutta ilman tulosta.”

 6. Jokainen tietää, että Suomessa ei ollut kaasukammioita ja uuneja joissa uunitettiin bolsevikkilahtaajia ja vaikka olisikin ollut, niin mitä sitten. Tosiasia on, että UMV-lehden fanittamat bolsevikkikommunistit lahtasivat suomalaisia ja tukivat nykyisten sairaiden pervojen esi-isiä, jotka lahtasivat ja pettivät omiaan.

 7. Koulukäymättömät narkkarihuorat tietää parhaiten. Laittoman lehden kannattaisi käydä Aleksanterin kiven kadulla kysymässä miten asia on.

  Jos narkkarihuorasta tuntuu ettei kaasutettu, niin asia on sillä selvä, sitten on tieteellisesti todistettu että kaasutusta ei tapahtunut.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*