Free speech 5 toukokuun, 2020

 

Tällä mustalla pojalla on kovin suuret luulot itsestään ja kaltaisistaan.

 

Toisaalta on hänellä pointtiakin.

 

Ei matut naisia hypnotisoi, vaan kyllä naiset usein tekee selkeitä valintoja.

 

Jos vaihtoehtona on aktiivisesti piirittävä musta lirkuttelija tai sohvalla olutta lipittävä makkaransyöjä, niin ei tarvitse ihmetellä monien naisten valintoja.

 

 

 

Lisäys: Ed Falconilta uudempi versio videosta.

 

5 thoughts on “Päivän video: Kevät tulee matuillekin?

  1. Ensin tänne tullaan maasta jossa jotkut rodut eivät ole kyenneet rakentamaan kehittynyttä yhteiskuntaa. Sitten täällä käyttäydytään joillekin roduille tyypillisellä tavallabja halutaan Suomesta maa jollaisesta he tulivat. Ei tänne voi tulla sen takia, että jotkut rodut eivät vain ***** ********** yhteiskuntaan ja he ovat rodullisesti sopeutuneet alkuperäiseen ympäristöönsä.

  2. Jos haluaa lapsen miehen kanssa jonka maassa on keskimäärin selvästi alhaisempi älykkyysosamäärä ja naisen lapsi perii henkiset ominaisuudet puoleksi mieheltä, niin nainen voi syyttää valinnasta itseään. Luulisi äidin kuitenkin haluavan parhaita mahdollisia jälkeläisiä. Afrikassa keskimääräinen älykkyysosamäärä on 70, Yhdysvalloissa mustiem keskimääräinen älykkyysosamäärä on 85. Miksi naiset kuitenkin tekevät lapsia miesten kanssa, joiden maissa on keskimäärin äärimmäisen alhainen älykkyysosamäärä?

  3. Useissa etelän ihmisryhmissä lisäännytään naisen kanssa, jonka jälkeen tämä potkitaan pihalle ja pistetään seuraava ja seuraava nainen paksuksi. Naiset saavat kehitysmaalaisen lapsen, jonka jälkeen hyvätkään kantaväestön miehet eivät koske häneen pitkällä tikullakaan.

Comments are closed.