Marco de Wit 6 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuuluisa Amerikkalainen Project Veritas eli Totuusprojekti on paljastanut monia huijauksia ja sensuuriprojekteja, kuten sosiaalisen median harjoittaman poliittisen sensuurin.

 

Project Veritas tekee paljastukset etsimällä pilliinpuhaltajia eli ihmisiä, jotka uskaltavat vaarantaa uransa ja kertoa näkemistään ja kokemistaan asioista. Samalla näille pilliinpuhaltajille luvataan laki- ja rahallista tukea.

 

Nyt Project Veritas etsii lääkäreitä ja hoitajia, joilla on tietoa koronahuijauksesta. Eli ovat esimerkiksi huomanneet, että korona merkitään kuolinsyyksi, vaikka todellisuudessa potilas on kuollut johonkin ihan muuhun tautiin, kuten tuberkuloosiin.

 

Ota ihmeessä yhteyttä Project Veritakseen, jos sinulla on jotain tietoa. Tarvittaessa voit ottaa myös yhteyttä [email protected] sähköpostiin. Voimme auttaa sinua ottamaan yhteyttä Project Veritakseen tai sitten julkaista jutun vain Suomessa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Project Veritas etsii koronahuijauksen paljastavia pilliinpuhaltajia

  1. Asia pitää tutkia perinpohjaisesti ja jakaa korruptoituneille ja rikollisille virkamiehille ja poliitikoille erittäin raskaita tuomioita. Petturit on aina tuomittu erittäin raskaasti ja niin pitää olla myös tällä kertaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*