Marco de Wit 6 toukokuun, 2020

 

Toisen maailmansodan aikana venäläiset partisaanit olivat tunnettuja äärimmäisestä raakuudestaan.

 

Partisaanit teurastivat myös suomalaisia siviilejä.

 

Suomen hävittyä sodan asiasta ei kuitenkaan saanut puhua. Niinpä koko juttu unohtui.

 

Sen sijaan, että totuus tuotaisiin julki, niin suomalaisia on alettu syyttämään venäläisten siviilien kaltoin kohtelusta. Siis siitä huolimatta, että suomalaisten internointileireillä tapahtuneita venäläisten kuolemia ei voi verratakaan venäläisten partisaanien tekemiin raakoihin suomalaisten murhiin.

 

 

 

Pahinta on, että nykyään ”kansallismielisenä” esiintyvä vaihtoehtomediakin toistaa venäläisten tekosyitä ja valheita.

 

 

Vale-MV syytää putinistista roskaa

 

 

Onneksi on kuitenkin vielä rehellisiä historioitsijoita, jotka eivät ole unohtaneet venäläisten partisaanien raakuutta.

 

Aalla olevassa suomenkielisessä videossa käydään läpi yhtä esimerkkiä Seitajärveltä.

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Seitajärvi 1944: Venäläiset teurastavat suomalaisia siviilejä

 1. Se pieni mitä kommunistirotille ylipäätään tapahtui sotien aikaan oli täysin oikein. Jäi vain työ kesken ja kostivat rikollisten liittoutuneiden kanssa. Sekä globalistit, että kommunistirotat pitää saada erittäin ankarille tuomioille kansanmurhasta ja maanpetoksesta omaa kansaansa vastaan. Tarvitaan Nurenberg 2.0, jossa ovat itse rivissä odottamassa tuomioitaan. Rikolliset voittivat sodan ja tuomitsivat omat uhrinsa rikostensa jälkeen!

 2. Partisaanit oli aikansa täysiä punaterroristeja. Verrattavissa nykypäivän isikseen ja muihin jihadisteihin.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=sprXU0pKR-M
  🎵
  ”Taas mennään verileikkiin mutta tästä sodasta kirjoitetaan Enää tuskin yhtään sankarikirjaa Koska ei jää kirjoittajaa ei jää lukijaa Ei oteta vankeja Ei tarvita pappeja Ei sisaria hentoja Ei jermuja rentoja” ”Ei ole enää isiä Ei lasta, pappaa, äitiä Ei Mitään, Ei Mitään”
  🇨🇭
  https://www.punainenristi.fi/tarinat/tulevaisuus-elaa-sankarikirjassa
  🇨🇭
  https://www.punainenristi.fi/uutiset/joka-potkulla-apua-etela-afrikkaan

 4. Poliittista poliisia ja bolsevikkikommunisteja puolustavat ja fanittavat haittaisänmaalliset ovat samanlaista saastaa kuin Suomeen hyökänneet ja suomalaisia lahdanneet ja raiskanneet kommunistit. Kuvottavaa kommunistivalhetta Uusi MV-Lehti!

 5. Naton länsiliittouman ja Neuvostoliiton rikollisista pitää puhua ja pistää riviin seisomaan. Rivissä voi olla myös lukuisia suomalaisia rikollisia pettureita.

 6. Neuvostoliiton salaisen poliisin ja puna-armeijan johdosta hyvin iso osa oli juutalaisia, jotka pääsivät väkivaltaisen vallankumouksen avulla Neuvostoliiton valtaan ja nämä jotkut juutalaiset teurastivat myös suomalaiset.

 7. Jotkut petturikommunistit voitaisiin vielä mahdollisesti saada riviin tuomiolle. Kuvottavaa ihmissaastaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*