Marco de Wit 6 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä lukijan suosittelema video koronahuijauksesta.

 

Videossa on tärkeää myös se, että siinä osaksi käännetään suomen kielelle 5 miljoonaa katselukertaa saanut lääkärivideo, jonka Youtube sensuroi.

 

Youtube sensuroi koronakaranteenia kritisoivat videot!!

 

Videossa käydään läpi myös muita universaalista koronakaranteenia kritisoivia lääkäreitä ja tiedemiehiä.

 

 

 

Lue lisää:

Herätys koronaidiootit: Lähes kaikki koronakuolleet vanhuksia!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Video: C-19 kriisi. Onko meitä huijattu?

 1. Suomen kansalaisia on huijattu jo vuosikymmeniä; miksi siis pitäisi uskoa coronaan liittyviin juttuihin; mitä hallitus suoltaa ?

  Onko tähän valmistuduttu jo useamman hallituksen voimin vuosikymmen sitten ?

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset …. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Keksustelu tästä ”perustuslain” pykälästä on kielletty esimerikis Sanomat-konsernin lehdissä ( siis suuri osa Suomen lehdistöä; pitäisikö laittaa lainausmerkit ? )

  Kyseessä näyttää olevan maailman pankkijärjestelmän pelastusoperaatio 90-luvun Suomen TEHDYN laman malliin .

  Suomessa pankit edellisen kerran pelastettiin 2013 ”lailla 444/2012”; vain iltalehti uutisoi asiasta 17.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.

  Eli vakuutuslaitosten taseissa ollut miljardien velka pienyrityksille ( taseissa yrityskohtaisesti ) poistettiin ”lailla 444/2012” ja annettiin vakuutuslaitoksille.

  Osa tästä omaisuudesta siirrettiin pankeille 1.1. 2013 fuusioimalla ne vakuutuslaitoksiin vuoden 2012 tasearvoilla; tämä näet jätti huomioimatta eduskunnan tekemän miljardikaapappauksen.

  Nyt olisi hyvä saada tapetuksi kaikki ne yritykset joiden omaisuutta ”lailla 444/2012” varastettiin, jotta ne eivät enää ikinä saa prosessoiduksi omaisuuttaan takaisin !

  Tietenkin valtiojohdolle olisi parasta saada itse yrittäjät tapetuiksi vaikkapa coronaan; jotta rikosoikeudellista vastuuta ei tarvitse PL 118 §:n suojissa pakoilla ikuisesti; siis politikon kuolemaan asti .

  Senverran isoista asioista on kyse; että Valtiopetokset, jotka eivät vanhene koskaan ! ( alkaen 90-luvun tehdystä lamasta jatkuen EU-huijaukseen … lähden valtioneuvostolle lähetetty adressi Suomen täydellisen tuhon estämiseksi )( on myös adressit comissa )).

  Rakennusliikkeet ovat nyt kovimmilla; pankit estävät niiden lainansaannin; kas juuri noita yrityksiä oli eniten ”lain 444/2012” varkauden kohteena ?

  Niiden LOPPUKIN omaisuus siis ollaan hallituksen suostumuksella siirtämässä pankkien taseisiin ? ( kuten 90-luvulla ).

  90-luvulla yrittäjiä kuoli kidutuksen kaltaisissa olosuhteissa noin 15 000 ( ihmisarvoisen elämän edellytykset poistettiin vuosikymmenien velkaorjuudella; joka johtui tehdystä lamasta; omaisuuden varastamisesta ja Koiviston Konklaavista ).

  Mikä on hallituksen taustaryhmän arvio NYT TAPETTAVIEN pienyrittäjien lukumäärästä ?

  Ai mikä hallituksen taustaryhmä ? No se joka todellisuudessa hallitsee Suomea !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Jo olette ihmetelleet miksi hallitus on toiminut; kuten on toiminut ja viivytettlyt kaikessa; se johtuu siittä; että se on joutunut kysymään taustaruhmältä eli Suomen pimeiltä hallitsijoilta millaisia päätöksiä kulloinkin halutaan … se saa joka on MAKSANUT !

  Pitäkää tätä julkisena rikosilmoituksena edellmämanituista rikoksista ja vaatikaa PL 118 §:n purkua lahjonnalla saatuna ! ( archive.today/kimmoleaks.fi )

 2. Luuliko joku, että satanistipedofiilieliitti ei haluaisi äärimmäistä valtaa ihmisiin ilmastohysterian, tautien ja terrorismin varjolla?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*