Marco de Wit 7 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mitkä ovat parhaita todisteita Suomen Lääkäriliiton ja THL:n ahneesta murhanhimoisuudesta?

 

  1. D-vitamiinin viralliset päivittäiset suositusmäärät, jotka ovat kirjaimellisesti 5-10 kertaa liian alhaiset.
  2. Keskipäivän auringon D-vitamiinia ihossa tuottava vaikutus on pimitetty. (15-30 min./vrk riittää)
  3. Riskiryhmät, kuten vanhukset piilotetaan vanhainkodeissa keskipäivän auringolta.
  4. Ihmisille ei suositella yhtä monivitamiinia päivässä, jolloin vitamiini- ja hivenainepuutostilat yleisiä.

 

Alhaiset veren D-vitamiinitasot ovat erittäin suuri ellei suurin syy flunssaan ja moniin muihin sairauksiin. Lisäksi alhainen veren D-vitamiinitaso ylipäätään heikentää immuniteettia ja siten tekee kaikki muut sairaudet paljon vaarallisemmiksi. Näin se on myös erittäin vaarallinen vanhuksille.

 

Näyttää siltä, että suurin osa ellei peräti kaikki koronakuolleista ovat omanneet alhaisen veren D-vitamiinitason. Tähän viittaa myös Indonesiassa tehty tutkimus.

 

 

 

 

 

Asiassa on vain yksi mutta. Suomen Lääkäriliitto ei suostu nostamaan D-vitamiinin suositusrajoja. Miksi? Koska lääketeollisuus ei siihen suostu. Mitä siitäkin tulisi, jos lääkkeiden kysyntä vähenisi.

 

Vielä hurjempaa on, että Lääkäriliitto ja THL eivät suostu testaamaan tai ainakaan kertomaan kuinka suuri osa koronakuolleista on ollut D-vitamiinin puutostilassa. Tämä siitä huolimatta, että puutostilan raja-arvotkin on varmuuden vuoksi laitettu naurettavan alhaiseksi.

 

THL ja Lääkäriliitto ovat Suomen suurimmat murhaajat.

 

 

 

Ironista tässä on, että eniten ruumiita tulee matujen joukossa.

 

Toki Laiton Lehti kannattaa matujen määrän vähentämistä, mutta ei tappamalla ja kiduttamalla!

 

 

Laiton Lehti on jo pitkään varoittanut somalien ja muiden kehitysmaalaistaustaisten levittävän tartuntatauteja moninkertaisesti enemmän kuin suomalaiset, joten heidät on kaikki pistettävä tiukkaan karanteeniin.

 

LL taas oikeassa: Matujen tuberkuloosi- ja koronatartunnat 10-100 kertaisia!

 

Samalla Laiton Lehti on kuitenkin huolissaan myös siitä, että lääkärit tappavat somaleja ja muita kehitysmaalaisia jo sillä, että pimittävät heidän D-vitamiinin puutostilansa.

 

Musta iho nimittäin luo auringonsäteilyn avulla paljon vähemmän D-vitamiinia kuin valkoinen iho. Tämän takia Suomessa majailevilla somaleilla ja muilla kehitysmaalaisilla on taatusti valtava D-vitamiinin puutostila. Ei siis ihme, että heillä on myös moninkertaisesti enemmän tuberkuloosia ja koronaa. (Jotka muuten saattavat pitkälle olla sama asia eli poliittisen korrektiuden takia matutuberkuloosi laitetaan koronan piikkiin.)

 

 

Valtion pitäisi välittömästi pakottaa kaikki somalit ja muut maahanmuuttotaustaiset veritestiin, jossa heidän puutostilansa selvitetään.

 

Koko somaliyhteisölle pitäisi heti jakaa mm. ilmaisia D-vitamiinipillereitä, koska heillä on niin musta iho, ettei se tuota kunnolla D-vitamiinia.

 

Tämähän ei kuitenkaan käy lääkeyhtiöiden ostamalla lääkäriliitolle!

 

Lääkärit antavat somalien ja vanhusten mieluummin kuolla ja levittää tauteja kuin suostuvat antamaan heille D-vitamiinia ja muita lisäravinteita!

 

 

Laiton Lehti antaakin ystävällisen neuvon somaleille: Tässä asiassa voitte vapaasti näyttää terveysviranomaisille ja lääkäreille keskaria!

 

 

Lue lisää:

Salaliittoteoria: Ahneet lääkärit tappavat koronapotilaita

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Lääkäriliitto tappaa ihmisiä koronaan puutostiloilla

  1. Ei tarvita mitään D-vitamiineja, vaan leirejä ja massapalautuksia takaisin kotiinsa! Mitä täällä tekevät?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*