Marco de Wit 8 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valkoinen rotu loi sivilisaation ja pelasti ihmiskunnan Malthusin loukusta.

 

Geenien ohella keskeinen rooli valkoisen sivilisaation synnyttämisessä oli kristinuskolla.

 

Suurperheitä suosiva eksponentiaalisesti kasvava kristinusko oli aikansa islam, mutta paljon parempana ja moraalisempana versiona.

 

Päinvastoin kuin pakanat, niin kristinusko korosti perhearvoja ja yksilöllistä moraalia.

 

Se oli kristinusko, joka levitti rakkauden ja ritarillisuuden käsitteitä.

 

Ave Christus Rex!

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Ristiretkeläisten salainen ase: Eurooppalainen verkkohaarniska

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Kristinusko synnytti rakkauden ja ritarillisuuden käsitteet

 1. Ranskan vallankumouksessa sionistit kuitenkin ottivat vallan Ranskan väkivaltaisessa vallankumouksessa, jolloin valtio alkoi ajamaan sionistien asemaa, sekä ateismia. Tämä jatkui Venäjän väkivaltaisessa vallankumouksessa ja tällä tiellä ollaan. On aika ajaa sionistit ja matut ulos, sekä tehdä taas paljon kauniita suomalaisia kristittyjä lapsia!

 2. Kannattaa Marco ottaa selvää mistä pakanuudessa on kysymys, jos luulet että perhearvot tulevat (((kristinuskosta))) eivätkä pakanuudesta. Eurooppa ei hylännyt kaikkia kansallisia tapojaan, ja yllätyt jos selvität kuinka iso osa kristinuskon hyvistä puolista on alkujaan pakanoilta.

  1. Hyvä pointti ja ansaitsee oman juttunsa. Pakanoita oli tietysti monenlaisia, mutta tietääkseni pakanat eivät koskaan kieltäneet esim. serkkuavioliittoja. Myöskin monenlaista homoilua ja pervoilua hyväksyttiin ainakin käytännössä. Lisäksi naisia ja lapsia sai aika vapaasti mäiskiä ja jopa tappaa.

  2. Ei Kristinusko tule pakanuudesta, vaan juuret ovat vahvasti juutalaisuudessa.

   Jeesus toi armon ja rakkauden.

   1. Tietenkään kristinusko ei tule pakanuudesta, mutta valtaosa kristinuskon hyvistä puolista on otettu eurooppalaisista pakanauskonnoista. Totta kai juuret ovat juutalaisuudessa, kun alun perin kristinusko oli vain yksi judaismin lahko.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*