Marco de Wit 8 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marko Sihvonen on tunnettu kansalaisaktivisti, joka tekee kaikkensa pysäyttääkseen poliisivaltion kehittymisen.

 

Tänään keskipäivällä Sihvonen oli eduskunnan portailla vaatimassa perustuslakituomioistuimen perustamista.

 

Paikalle tuli muutamia katselijoita ja kuvaajia.

 

Ei kestänyt kauaakaan, kun paikalle tuli puoli tusinaa poliisiautoa ja noin parikymmentä poliisia.

 

Sihvonen kieltäytyi poistumasta vedoten perustuslailliseen liikkumisvapauteen. Hän ei uhannut eikä häirinnyt ketään, mutta siitä huolimatta poliisit hyökkäsivät hänen kimppuunsa kovin ottein ja käyttivät jopa sähkölamautinta.

 

Monessa muussa maassa poliisi olisi ensin kunnolla keskustellut Sihvosen kanssa, mutta Suomessahan poliisi menee suoraan asiaan eli käsiksi. Ideana oli selvästi tehdä Sihvosesta varoittava esimerkki.

 

Videot ovat Arhuli Uittosen FB-seinältä. Poliisi sähkölamauttaa Sihvosen kolmannessa videossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pertti Nykäsen VK-seinältä löytyvät pidemmät ja toisesta kuvakulmasta otetut videot.

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Polpo sähkölamautti kansalaisaktivisti Marko Sihvosen eduskunnan portailla

 1. Eihän varsinkaan tuollainen mielenosoitus sovi hallinnolle lainkaan. Mielenosoituksessa käsittääkseni vaadittiin sitä että hallinnon pitäisi noudattaa perustuslakia.

  Äänestäjiä kuseteltu vuosia varsinkin ulkopoliittisessa päätöksenteossa, Väitetty että ministerivaliokunta (UTVA) voisi tehdä määrämuotoisia päätöksiä, vaikka todellisuudessa se ei sellaisia voi tehdä lainkaan. Se on vain valmisteleva elin ( Perustuslaki 67 §, laki Valtioneuvostosta 23§, Asetus Valtioneuvoston ohjesääntö 25 § ) . Se ei voi tehdä määrämuotoisia päätöksiä lainkaan.

  Suomessa on päätetty väärässä järjestyksessä isäntamaasopimus, aiesopimukset puolustusyhteistyöstä ja kansainvälisistä sotaharjoituksista ja pakolaissopimuksesta.

  Esim. tässä johdetaan äänestäjiä harhaan ( en tiedä onko tahallisesti ): ILTASANOMAT 5.5.2020:
  Tällä hetkellä ulko-ja turvallisuuspolitiikkaa johtaa presidentti yhdessä valtioneuvoston kanssa TP-Utvassa eli valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisessa ministerivaliokunnassa. ( Googleta kys. juttu Iltasanomista)

 2. PolPo laittoi isomman vaihteen päälle 2017 Suomi-Maidanin laittoman purkamisen yhteydessä ja Tämä on suoraa jatkumoa sille. PolPo ei kestä sitä, että maassamme tapahtuvaa kusetusta kritisoidaan julkisesti!

  Saa nähdä, mitä tulee tapahtumaan, kun tavalliset kansalaiset alkavat vastustamaan pervojen ylivaltaa ajavaa pride-tapahtumaa, jonne kokoontuvat äärihomot, pedofiilit, suvakit, transut, eläimiinsekaantujat, demarit, seksikiduttajat, vihreät, kahlehomot, PolPo jne…

 3. Poliisivaltio pitää pysäyttää vielä kun on mahdollista. Tämän jälkeen maanpetturit ja korruptoituneet virkamiehet sekä poliitikot pitää saada riviin ottamaan vastaan erittäin ankaria tuomioita. Suomessa Poliisi ja lastensuojelu, sekä valtapoliitikot sikailevat sen takia koska heillä on rajaton valta ja raukkamaiset suomalaiset eivät uskalla pistää vastaan, vaan alistuvat kuin lampaat ja orjat!

 4. Sauli Niinistö ja rikolliset poliisit henkilökohtaisesti tulevat olemaan vielä kansantuomioistuimen edessä tuomiolla. Lähes kaikki poliisit pitää potkia viroistaan ja perustaa kokonaan uusi järjestelmä, jossa poliisit valitaan uudestaan ja he palvelevat kansaa, eivätkä turvaa rahaeliitin rikollisia kuten tähän asti. Suomalaiset poliisit jopa itse myönsivät olevansa poliittisia poliiseja, kun komisario Lintilä yritti tutkia Sauli Niinistön ja poliitikkojen vierailuja virolaisen pristituoidun luona! Suojelupoliisi myös myönsi haluavansa tehdä rikoksia olemalla Suomen CIA. Älä luota poliisiin!

 5. Miksi Sihvonen sähkölamautettiin, mutta matut saavat järjestää vapaasti väkivaltaisia mellakoita Poliisin suojeluksessa? Koska Poliisi tietää, että Sihvonen ei lyö takaisin ja suomalaiset eivät suojele omiaan Poliittiselta Poliisilta!

 6. Tässä ”poliisi” peittelee valtiopetoksia ja estää niiden julkitulon: Suomen ”perustuslain ” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tällä estettiin ”lailla 444/2012” suoritetun miljardivarkauden esitutkinta ja syyttäminen. ( archive.today/kimmoleaks.fi )

 7. Korruptoitunut poliittinen poliisi on noussut väärille varpaille ja vainoaa vääriä ihmisiä, tavallisia, rehellisiä kansalaisia. Näille rikollisille poliiseille tulee ennen pitkää erittäin ankarat tuomiot oikeudessa. Ei ole olemassa hyvää ja huonoa poliisia. On vain poliiseja jotka ottavat käskyjä vastaan rikollisilta ja ihmisten pitää tajuta tämä. Hyvä poliisi käy ihmisten kimppuun ihan yhtä rikollisesti kuin paha poliisi. Heillä ei ole mitään eroa.

 8. Pistin merkille että ainoastaan Laiton lehti kertoi tapauksesta ”kansallismielisen” totuuden, vaihtoehtomedia mm. MV, PT melkeinpa lainasi poliisia kuin se olisi suora totuus. Ei ole edes vaihtoehtomediaan luottamusta, paitsi LL…!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*