Free speech 8 toukokuun, 2020

 

Matuaalto ja Suomen kansanmurha ei kiinnosta Suomessa juuri ketään.

 

Jopa persujen mielestä etnonationalismi on rasismia ja tartuntatautialueilta kotoisin olevat paperittomat saavat liikkua vapaasti Suomessa.

 

Sen sijaan, että matut ja muut riskiryhmät olisi pistetty kunnon karanteeniin ja hallitus olisi keskittynyt ihmisten immuniteetin parantamiseen, niin suomalaisilta riistettiin sananvapaus ja muut kansalaisoikeudet.

 

Kaupan päälle suomalaiset pistettiin vielä totaaliseen karanteeniin ja tehtiin työttömiksi tai ajettiin konkurssiin.

 

Nihtisillan vokin matut levittävät tahallaan koronaa. Vokkijohtaja levittelee käsiään!

 

Tämän kaiken teki maailman ensimmäinen feministihallitus.

 

Ja mitä tekee Suomen kansa?

 

Tukee entistä enemmän feministihallitusta!

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

Tämä jos mikä todistaa, että on toivotonta kuvitella kansallismielisten – tai edes puolikansallismielisten – eduskuntapuolueiden saavan koskaan eduskunnan enemmistöä tässä lobbaridemokratiassa. Suvakeilla on kirjaimellisesti oma rahakone, jolla he voivat ostaa poliitikot ja median.

 

Ainoa keino voittaa valtaeliitin tukemat suvakit on yhdistää kabinetti- ja katupolitiikka. Näin se on tehty Puolassa ja Unkarissakin.

 

Tosin siinä on yksi mutta.

 

Suomalaisten miesten pitäisi nousta ylös sohvilta.

 

Suomalainen sohvasoturi

 

 

4 thoughts on “Suomalaiset ihastuneita maailman ensimmäiseen feministihallitukseen!

  1. Veltot paskat suomalaiset miehet ylös sohvilta, jos ei muiden, niin itsenne takia! Lopettakaa äänestämästä jotain Jussi Halla-ahoa joka myös haluaa täyttää Suomen massamaahanmuutolla, uskoo ilmastohysteriaan, fanittaa Natoa ja jihadisteja, kannattaa riistokauppasopimuksia ja haluaa pysyä EU:ssa. Muutoin vika on teissä itsessänne!

  2. Jos Jussi Halla-ahon kansan vihaaminen on jokin vaihtoehto, niin suomalaiset saavat syyttää tuhostaan itseään! Vain aito etnokansallismielisyys pelastaa Suomen ja suomalaiset.

Comments are closed.