2 thoughts on “Koronapoliisi pidättämässä kalastajaa

  1. https://www.rferl.org/a/not-tested-not-protected-badly-paid-ukraine-s-medics-speak-out/30601285.html
    🇺🇸
    https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Free_Europe/Radio_Liberty
    🇺🇸🗽
    ”Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) is a United States government-funded organization that broadcasts and reports news, information and analysis to countries in Eastern Europe, Central Asia and the Middle East where it says that ”the free flow of information is either banned by government authorities or not fully developed””

  2. Loppujen lopuksu poliisit suojaavat vain rikollisen rahaeliitin valtaa. Poliisit ovat jopa itse myöntäneet tämän mm. Suomessa, kun Sauli Niinistöä epäiltiin korruptiosta hieman ennen presidentinvaalien vaalipäivää. Poliisi tuhosi asiaa tutkineen komisario Lintilän välittömästi ja myöhemmin myönsi, että he toimivat poliittisin perustein. Suojelupoliisi on myös itse avoimesti sanonut haluavansa olla Suomen CIA (hallita huume, ase ja ihmiskauppaa, tehdä salamurhia, varastaa ja valehdella). Älä luota poliisiin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*