3 thoughts on “Sheriff refusing to enforce lockdown: ’This is not the country I grew up in’

  1. Miksi Suomen rikollinen poliisi ottaa käskyjä vastaan korruptoituneelta rahaeliitiltä, vaikka Yhdysvalloissakin on harvoja virkamiehiä jotka ilmoittavat etteivät suostu alistamaan kansalaisia rikollisesti? Suomen Poliisi on itse ilmoittanut haluavansa olla Suomen CIA, eli tehdä valtavia rikoksia ja vakoilla ihmisiä!

  2. Rikolliset poliisit pitää Suomessa ottaa kiinni kansalaispidätyksellä ja tuomita erittäin ankariin tuomioihin.

  3. Why american dont have a problem torturing and mass murdering other people, but when its them, its like ”Oh my God!”. What ever wrath God puts on american, its right. No sympathy here for mass murderers and torturers. You have done it to decades to others, so live with it.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*