Marco de Wit 9 toukokuun, 2020

 

Talkradio on katsonut liikaa Ylen uutisia.

 

 

 

 

Tässä lisää videota Arabiemiraateissa tapahtuneesta tulipalosta. Videon kommentissa monet kertovat nähneensä kuinka passit putoavat liekkien keskeltä. Onneksi vahingoittumattomina, niin saadaan tietää kuka sytytti tulipalon.

 

 

 

 

Lue lisää:

Talkradio: FBI julkaisi kuvia WTC-iskujen ”tanssivista israelilaisista”

 

2 thoughts on “Talkradio: Miksi se ei romahda kuin WTC-torni?

  1. WTC-rakennusräjäytys on paras esimerkki siitä kuinka tyhmä ihminen on ja miten helppo hänet on saada uskomaan mitä tahansa. Jos poliitikot, virkamiehet ja valtamedia väittävät munan olevan kana tai vihreän olevan punainen, ihmiset uskovat! Valtiot ja tiedustelupalvelut voivat tehdä mitä tahansa, varsinkin CIA, Mossad ja MI6.

  2. Tiedustelupalveluille on annettu oikeudet jopa massamurhata ihmisiä räjäyttelemällä pilvenpiirtäjiä. Suomessa pitää aloittaa tutkinnat ketkä rikolliset suomalaiset ovat tehneet yhteistyötä vieraiden valtojen kanssa ja syyllistyneet korruptioon ja maanpetokseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*