Marco de Wit 11 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Toinen maailmansota pitkälle ratkaisi koko valkoisen sivilisaation kohtalon. Suvakit voittivat ja aloittivat tosissaan länsimaiden mädättämisen.

 

Nykypäivän suvakit ovat Stalinin lapsia.

 

 

Sota ratkaistiin itärintamalla, jossa Hitler yritti saada Kaukasuksen öljyn. Se ei kuitenkaan onnistunut, joten tappiosta tuli varma. Moderni armeija ei yksinkertaisesti voi toimia ilman öljyä.

 

 

 

Lue lisää:

Miksi Saksa hävisi II maailmansodan?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “II maailmansodan kartta-animaatio

  1. Vaikka saksasta puhutaan miten vahva ja nopea se oli niin tosiasiassa heillä oli käytössä suuri määrä hevosvetoista kalustoa jonka avulla siirrettiin huollon tavaraa valtavat määrät kuorma-autojen ohella. Järjestelmällisyys on se sana joka sopisi kuvaamaan tätäkin parrmmin kuin mikään muu.
    Nopeus teki kaikesta selvää vastapuolella kun sota alkoi.

  2. Toisen maailmansodan tarinassa rikolliset raiskaajat ja massamurhaajat voittivat. Saksalaiset ja heidän myötä suomalaiset yrittivät kaikkensa taistella pahuutta vastaan, mutta lopulta pahuus valtasi Saksan, Suomen ja muun maailman. Liittoutuneet on saatava helvettiin Suomesta ja Suomen pitää tulla täysin itsenäiseksi, omavaraiseksi ja vapaaksi maaksi! Kansantuomioistuimessa tulee olemaan suomalaisten pettureiden lisäksi myös amerikkalaisia, brittejä ja israelilaisia rikollisia, osa heistä on ehkä julkisuudestakin tuttuja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*