8 thoughts on “Päivän video: Keppostelua

 1. Ne pitää katsoa Twitter-sivustolla. Käytössä Tails Linux.

   1. Joo. Pitää painaa sitä linnun kuvaa videon oikeassa yläkulmassa; ”katso twitterissä”, niin sitten näkee videon, ei avaudu täällä. Tällä hetkellä Tor-selain.

 2. https://docplayer.fi/6840037-2qnrdvhqwhhoodyloll-3rvlwllylvhqdvhqwhhqphunlw-vvhqlrulq-nvlqllv-vnrnhpxnvhooh.html
  🏹
  ”Ihmisten asenteet ympäristöään kohtaan ovat jossakin määrin pysyviä”
  🏹
  ”Arvo liitetään aatteeseen, ihmiseen tai johonkin seikkaan. Arvoja ovat esimerkiksi tasa–arvo ja rehellisyys. Asenteita meillä voi olla satoja, mutta arvoja ehkä muutamia kymmeniä.”

 3. Kyllä pistää vihaksi tällainen vastaava materiaali. Suuri osa orjakauppiaista ja orjalaivojen omistajista oli **********. Sen lisäksi, että ******** ovat muutenkin kirous maapallolle, he toivat raketti-insinöörit ja aivokirurgit länteen. Tämän jälkeen he olivat vielä suuressa roolissa heidän sekoituksessaan. Palkkioksi tästä kehittyneet kulttuurit saavat kengän naamaan tai työnnetään portaista alas huvikseen. Uskooko joku vielä todissaan, että kaikki rodut ovat henkisesti yhtä kyvykkäitä ja hyviä? On aika palauttaa raketti-insinöörit kotimaahansa ja *********** heidän mukanaan, jotka ovat tuoneet heidät länteen. Espanja teki aikoinaan täysin oikein.

Comments are closed.