Marco de Wit 12 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

VAINO JA TERRORI SUOMEN KANSALLISMIELISESSÄ LIIKKEESSÄ

 

Johdanto

Kansallismielisessä liikkeessä on kuohunut jo useamman vuoden. Syykin on selvä: Vaikutusvaltaiset tahot pyrkivät vainolla ja terrorilla saamaan sekä katu- että kabinettivallan. Ainoastaan Suomen Kansa Ensin puolueessa tälle on yritetty pistää stoppi. Kostoksi SKE:n kimppuun on lähetetty sekä ovelia sabotöörejä että alkoholisoituneita ”katujen kasvatteja”, jotka ovat vainonneet puolueen johtoa jopa hyökkäillen sen kimppuun.

 

 

 

 

Mutta miten tämä vainorinki on voinut sabotoida SKE:tä niin pitkään ja tehokkaasti? Varsikin ryyppyremmit ovat tunnetusti hyvin epävakaita ja niiden jäsenet jatkuvasti tappelevat keskenään. Miten ihmeessä tämä vainorinki on pysynyt kasassa näin pitkään?

 

Vastaus on helposti nähtävissä. Ei ole mikään salaisuus, että vaino- ja ryyppyremmillä on paljon tukijoita, kuten Nykysuomen ja MV-lehden entinen päätoimittaja ja nykyinen Toimittajaliiton puheenjohtaja, Juha Korhonen. Aseitakaan ei kaihdeta, joskin ryyppyremmin toiminta on välillä hieman huuruista.

 

 

Salaisuus ei myöskään ole, että Korhonen on ollut innoissaan rakentamassa koalitiota SKE:n hallituksen ja varsinkin sen puheenjohtajan Marco de Witin pään menoksi. Tätä koalitiota ovat tukeneet ja rahoittaneet sekä persut että Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä. Molemmilla on suuri somevoima sekä likaisen työn katuosastonsa. Molemmat myös todella vihaavat Laitonta Lehteä.

 

Kaksi Toimittajaliittoa haluaa sulkea Laittoman Lehden!

 

Koalitiot ovat kuitenkin aina hajaannusalttiita ja koordinoitu toiminta on tempoilevaa. Varsinkin, jos yksi koalition johtajista ei ole kovin tasapainoinen.

 

Risto Pietilä lupaa häntä uskoville mitä tahansa.

 

 

Kupletin perusjuoni on hyvin yksinkertainen: Marco de Wit ei tottele näitä taustavoimia, vaan päinvastoin haastaa heidät monilla tasoilla. Marcon ja muiden itsenäisesti ajattelevien eteneminen pitää siis estää. Taistelu alkoi jo Rajat Kiinni -liikkeessä, jatkui ensin Suomi Ensin ry:ssä, sitten Suomen Kansa Ensin puolueessa ja lopulta ulottuen myös nettiin (esim. Laiton Lehti).

 

Tärkeää ei sinänsä ole itse Marco, vaan se, ettei saa syntyä ns. värisuoran omaavaa riippumatonta liikettä, jolla olisi voimakas katuvoima, tinkimätön puolue ja tehokas nettivoima. Sellaista valtaeliitti ei voi ikinä hyväksyä.

 

Värisuoran estämiseksi vaino alkoi jo Rajat Kiinni toiminnassa, mutta kiihtyi Suomi Ensin puolueprojektin aikana. Vaino ja sabotaasi pystyikin estämään puolueeksi tulon.

 

Huippuunsa vaino nousi, kun puoluetta yritettiin luoda toista kertaa eli Suomen Kansa Ensin aloittaessa kannattajakorttien keräämisen. Puolueessa onkin ollut kaksi kapinaa: 2017 puoluekokouksen aikoihin alkoi ns. kovisten (”jääkärit”/”jägermaisterit”) kapina ja 2018 puoluekokouksen aikoihin ns. nynnyjen kapina. Molemmilla kapinoilla oli sekä persujen että Pietilän tuki.

 

Joulukuussa 2018 kovikset ja nynnyt tekivät liiton Juha Korhosen avustuksella. Vuoden 2019 alussa tämä vainoliitto yritti yhdessä juonitteluiden, uhkailujen ja suoranaisen väkivallan avulla estää katutapahtumat, Norminetin etenemisen ja SKE:n osallistumisen vaaleihin. Samalla monet vainoringin jäsenistä olivat kilpailevien puolueiden ehdokkaina.

 

Kovisten ja nynnyjen vainoliitto on jatkunut näihin päiviin asti. Vainoliitolla näyttää olevan tukijoita sekä poliisissa että tuomareissa.

 

Punatuomarit tukevat SKE:tä vainoavaa sabotööririnkiä? Todisteet vainosta!

 

Kovikset ovat saaneet nimensä siitä, että eivät kaihda väkivaltauhkauksia ja suoranaista väkivaltaa. Aatteellisesti kovikset ovat sekä Venäjä- että persumyönteisiä.

 

Nynnytkin ovat Venäjä- ja persumyönteisiä. He ovat kuitenkin saaneet nimensä siitä, että vastustavat myös kovaa islamisaation kritisoimista. Nynnyt esim. vastustavat koraanin kovaa tuomitsemista ja kohtelua. Nynnyt myös vastustavat etnonationalismin korostamista joko urasyistä tai pitäen sitä rasismina.

 

Nynnyt eroavat koviksista myös siinä, etteivät käytä suoraa väkivaltaa. Nynnyjen tyyliin kuuluu enemmänkin monimutkainen juonittelu ja huijaukset, kuten esim. asiakirjojen muokkailu.

 

Kovikset tunnistaa kilometrin päästä, kun taas nynnyt tunnistaa vasta kun hän puukottaa sinua selkään.

 

 

Koviksia johtaa Jari Hanhikari, jolla on erittäin rankka tausta ja hän tekeekin helposti suoria tappouhkauksia. Alkoholin käyttönsä takia hän putosi ensin hallituksesta, jonka jälkeen sekä ryyppääminen että uhkaukset voimistuivat. Ryyppyvideolla tehtyjen tappouhkausten paljastuttua Hanhikari erosi koko puolueesta. Hanhikarin vaimolla Laura Niitamolla on myös rankka tausta. Heidän läheisiä ystäviään ovat erittäin väkivaltaiset Jukka ”Juki” Teräs ja Harri Lyyra.

 

Päinvastoin kuin Hanhikari ja Niitamo, niin Juki ja Lyyra eivät peittele menneisyyttään. Molemmat puhuvat avoimesti vankila-ajoistaan.

 

Ryyppyremmi ei häpeä ryypiskelyään, vaan päinvastoin on siitä niin ylpeä, että jatkuvasti ottaa itsestään sekä kuvia että striimejä humalassa. Eikä vain humalassa, vaan myös oluttölkit tai viinapullot käsissä.

 

Jari Hanhikarin ryyppyremmin nyrkit Jukka ”Juki” Teräs sekä Harri Lyyra. Kuvassa keskellä on heidän ryyppykaverinsa ja kuvaajansa Petri ”Kääpiö” Salopuro.

 

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

 

Nynnyjä puolestaan johtaa Matti Loimupalo, joka on myöskin hyvin aggressiivinen henkilö. Loimupalo yhdessä Ari Lindströmin kanssa rikollisesti herjasi joukkoraiskauksen uhria, jonka takia heidät erotettiin puolueesta. Tämän jälkeen Loimupalo alkoi käyttää fronttinaan kihlattuaan Riikka Salmea. Aivan viime aikoihin asti molemmat pimittivät sen, että Salmi oli vuosia naimisissa muslimin kanssa.

 

 

 

 

Kovisten ja nynnyjen liitto on siinä mielessä yllättävä, että 2018 alussa kovikset vielä uhkailivat nynnyjäkin väkivallalla. Keväällä 2018 silloinen SKE:n varapuheenjohtaja Ari Lindström kuitenkin tajusi, ettei voi ikinä syrjäyttää Marco de Witiä ilman kovisten tukea.

 

Kaikki kovikset ja heidän kaverinsa eivät olleet vielä eronneet puolueesta, joten Lindström laski voivansa saada heidän tuen. Lisäksi Lindström ja Loimupalo tajusivat, että liittoutumalla kovisten kanssa de Witin johtamaa SKE:n hallitusta vastaan he saisivat myös persujen, Korhosen ja monen muun mediavoimaa omaavan tuen. Eikä pelkästään mediavoimaa, vaan myös katuvoimaa. Koviksethan olivat yhdessä nynnyjen kanssa jo 2018 keväällä yrittäneet estää Marcoa järjestämästä tapahtumia Helsingissä.

 

Nynnyt eivät siis halua itse käyttää hyökkäävää väkivaltaa, mutta he mielellään auttavat ja yllyttävät koviksia käyttämään väkivaltaa. Yhdessä nynnyt ja kovikset muodostavat tehokkaan vainoringin, joka poliittisella väkivallalla ja terrorilla pyrkii syrjäyttämään poliittisia kilpailijoitaan.

 

Tässä kirjassa käydään vainotapahtumat läpi aikajärjestyksessä. Lähes kaikki todisteet tulevat olemaan julkisista lähteistä. Nykyisenä someaikana on paljon helpompi selvittää vainorinkien toimintaa kuin koskaan ennen. Vainoajat itse antavat todisteet omasta syyllisyydestään.

 

Pitkään suurimpana pelkona oli, että vainorinki tuhoaa todisteet esim. poistamalla kanaviaan ja postauksiaan. Onneksi varmuuskopioita, kuvakaappauksia ja videoita FB- ja VK-seinistä on suhteellisen helppo tehdä. Lisäksi vainorinki on jostain syystä suorastaan ylpeillyt vainoamisellaan ja melkein tyrkyttänyt todisteita rikoksistaan. Ryyppyremmeiltä sellaista voi odottaa, mutta persujen kohdalla se on ollut yllättävää. Nähtävästi persujen 2015-17 sisällissota synnytti puolueeseen raakalaismaisen ilmapiirin, jossa kiusaamista, herjaamista, vainoa ja jopa väkivaltauhkauksia pidetään normaalina osana politiikkaa.

 

Todisteiden tallentaminen varmuuskopioilla ja niiden tutkiminen ovat kuitenkin kaksi eri asiaa.  Pelkästään yhdellä Youtube-kanavalla voi olla tuhat tuntia videota ja chatteja. Samoin yhdellä Facebook-seinällä voi olla helposti satoja sivuja. Vainoava koalitio on toiminut jo yli neljä vuotta ja siihen kuuluu kymmeniä ihmisiä, joten pelkästään ydinvainoporukan videomateriaalia on valtavasti. On selvää, että tällaisen materiaalin tarkka läpikäyminen on valtava työ.

 

Suurin osa todisteista on jo löytynyt ja tullaan julkaisemaan myös Laittomassa Lehdessä. Tärkeää on kuitenkin todistaa myös väkivaltaisten uhkailijoiden ja heidän tukijoidensa yhteydet. Lukija voi suuresti auttaa vainon yksityiskohtien selvittämisessä esim. aloittamalla Facebook- ja VK-seinistä ja siirtymällä sieltä tutkimaan sekä videoita että niiden chatteja ja kommentteja. Tärkeintä on löytää väkivaltauhkaukset ja vaino joka kohdistuu vainottavan lapsiin, kotiin ja työhön. Lähetä tietosi ja vinkkisi osoitteeseen [email protected]

 

Vastataan vainoon ja väkivaltaan rauhanomaisesti julkaisemalla kiistattomia faktoja. Kansallismielinen liike koostuu tavallisista rauhanomaisista suomalaisista, jotka eivät hyväksy väkivaltaisia ryyppyremmejä ja niiden yllyttäjiä. Auta tekemään kansallismielisestä kentästä väkivallaton alue, jossa yhdessä taistellaan Suomen puolesta!

 

 

 

Lue lisää:

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

Vainokirja 1.1.2: Turun persujen terrori 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa

 

Vainokirja 1.1.3: Turun persujen terrori 2019-20

 

 

Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 1: Tappouhkaukset

 

Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 2: 2016-18

 

 

Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi veti taas lärvit suorassa lähetyksessä

 

 

Riikka Salmen SKE-sabotöörit yrittävät raiskata puolueohjelman 29.8.2020

 

 

Maidanin viimeinen lisko? Osa 12. Persutorpeedot

 

Miksi Jukilla on porttikielto SKE:n tapahtumiin?

 

Vainokirja 10.6: Yllyttääkö poliisi Jukia vainoamaan ihmisiä?

 

 

Vainokirja 10.6: Persu-Juki uhkailee ja vainoaa naisiakin

 

 

Nämä edellyttävät salasanoja:

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirja. Sisällysluettelo

 

 

Kirja: Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Osa 1.1. Persut

 

 

 

Vaino ja terrori kansallismielisessä liikkeessä. Osa 10. SKE-valehallituksen nyrkit: Jukin ja Lyyran ryyppyremmi

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 1. Suurin hajottaja on persut, koska persut ei päästä syntymään mitään muuta vaihtoehtoa, ja kusetus jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Holistit ja narkit on vaan säälittäviä.

  1. Paskat. Persut on isänmaallinen puolue, ainoa laatuaan SKE:n lisäksi. Reformit ym on valeoppositiota – vai onko Panu saanut mitään pysymään kasassa? Onko Panulla tuomioita? Onko Panun miekkareihin osallistuneilla puhujilla ja striimaajilla tuomioita? Ei-Ei ja On… miettikää sitä

   1. Muutama vuosi sitten Huuhtanen ja Jussi Poikonen liittoutui naispuolisen narkomaanin kanssa ja pitivät miekkareita, joissa polttettiin ”isis-lippuja”

    Näissä miekkareissa oli erittäin väkivaltaista retoriikkaa mm. muslimeja kohtaan. Eli kyseessä oli törkeä kiihoittaminen kansanryhmää vastaan, mutta syytteitä ei ole koskaan nostettu. Miksiköhän? Ettei vaan kyseessä ole PolPon ohjatut tietolähteet, joilla on syytesuoja?!! :D

   2. Persut vastustaa nationalismia, se on tullut Halla-ahon johdolla ilmi. Halla-aho kannattaa sananvainoa, totalitarismia, internationalismia ja monikulturalismia.

    Halla-aho on yksinkertaisesti vihollisemme, ttipit, tiedustelulait, ilmastomuutoshysterian ja keskustelun tukkiminen on juuri merkkeij sellaisesta. Halla-aho taitaakin olla subversiivinen totalitaristi joka valtamedian tuella on siirtynyt kokonaan rothTshild leiriin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*