Marco de Wit 13 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Erittäin kaunis konservatiivinainen kertoo suorapuheisesti mikä todellisuudessa tekee naisen onnelliseksi, miten tehdä mies onnelliseksi ja miksi naisen tulisi olla kotona ja pitää huolta miehestään ja lapsistaan. Hänen mukaansa naisen tulee olla miehen koti.

 

Nainen kertoo, että oikeat miehet haluavat oikeita naisia ja kysyykin, että missä oikeat naiset ovat. Hän myös kertoo, että hän ei halua vierelleen tyttömäistä miestä, joka ei kykene puolustamaan häntä, vaan oikean miehen täynnä testosteronia.

 

Nainen myös kysyy, että miksi monet naiset haluavat vahvan valtion, muttei vahvaa miestä. Rumat feministit nimittäin vaativat, että naisen tulisi opiskella pitkään, lähteä ”uraputkeen” ja olla hankkimatta lapsia, sekä vihata miehiä. Käytännössä rumat naiset yrittävät kertoa kauniille naisille, ettei näiden pitäisi tehdä lapsia, koska kukaan mies ei kuitenkaan halua näitä rumia feministejä.

 

 

Tässä nainen kertoo toisella videollaan mitä kilttien miesten pitää tietää naisista ja kertoo, että naiset pitävät siitä, että heille asetetaan rajat. Naiset pitävät miehestä joka ei tarvitse naista, mutta haluaa naista.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Mitä nainen haluaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*