Marco de Wit 13 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Kommunistin johtama WHO haluaa aivopestä jopa vauvat masturboimaan. Lisäksi 4-6-vuotiaiden tulisi oppia homosuhteista. Pienten lasten tulisi oppia myös ”suostumuksellisesta seksistä”.

 

Jotkut pedofiilit selittävät, että joidenkin lasten kanssa seksin tulisi olla sallittua, koska lapset muka pystyvät ilmaisemaan suostumuksensa. Vasemmistopuolueissa on näitä pedofiilejä jopa johtoportaassa. Nyt kommunistinen WHO käytännössä haluaa lapsien oppivan antamaan näille pedofiileille ”suostumuksensa”.

 

 

 

Tällaisen ”suostumuksellisen seksin” kannattajille on ollut myös omia pedofiilien ylläpitämiä järjestöjä, kuten PIE, joka liittyi kohua nostaneeseen Iso-Britannian eliittipedofiilirinkiin. Siihen kuului tiettävästi mm. Iso-Britannian ulkomaantiedustelun yksi korkeimmista johtajista, Lordi Peter Telford Hayman.

 

PIE ajoi myös seksin alarajan laskemista rajusti. Australian 60 minuuttia-ohjelma teki eliittipedofiiliringistä ohjelman nimeltä Spies, Lords and Predators – suomeksi Vakoojia, Lordeja ja Saalistajia. On olemassa myös muita vastaavia järjestöjä, kuten NAMBLA.

 

NAMBLA-mainos

 

Pedofiilien mukaan seksi lasten kanssa tulisi lopulta sallia, kunhan lapsille on ensin opetettu kyky antaa pedofiilille suostumus hyväksikäyttöönsä. Tämän opettamista kommunistinen WHO nyt sitten vaatii, jolloin pedofiilit voivat selittää, että lapset kykenevät antamaan suostumuksensa ja haluavat tulle hyväksikäytetyksi.

 

Kuvassa linkki Vastarinnan juttuun

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “WHO: Vauvojenkin opittava masturboimaan

  1. Nämä satanistipedofiilit pitää saada kansantuomioistuimeen riviin erittäin koville tuomioille. Poliittinen Poliisi ei heitä suostu tutkimaam, vaan sen sijaan suojelee heitä.

  2. Alkoholisti nähdään isona uhkana, mutta joku pedofiili voikin parantua ja sopii vaikka lasten pariin töihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*