Marco de Wit 16 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen eurovaaleja Laura Huhtasaari tuli tunnetuksi EU-vastaisena poliitikkona, joka halusi Suomen eroavan EU:sta.

 

Europarlamentissa ääni kuitenkin muuttui kellossa. Yhtäkkiä EU-vastaisuus muuttuikin EU-kriittisyydeksi. EU:sta ei pidä lähteä, vaan se pitääkin muuttaa sisältä käsin!

 

Laura Huhtasaari: EU:sta eroaminen epärealistista. Muutetaan EU kauppaliitoksi!

 

 

Onneksi Britanniassa ei ollut yhtä joustavia poliitikkoja, vaan siellä tiukasti ja ehdottomasti vaadittiin EU-eroa. Yksi näistä poliitikoista oli Boris Johnson, joka sai Brexit-ohjelmallaan parlamenttivaaleissa murskavoiton ja vei Britannian ulos EU:sta.

 

Tästä innostuneena Huhtasaarikin on taas tullut EU-vastaisemmaksi varsinkin, kun Britannian poistuttua EU on yhä kovempaa vauhtia muuttumassa liittovaltioksi. Europarlamentti on jopa alkanut kieltämään kansallisten symbolien käytön parlamentissa.

 

Laura Huhtasaari kääntymässä EU:ta vastaan? Vaatiiko eroa EU:sta?

 

Tässä vaiheessa luulisi, että Huhtasaari olisi jo täysillä vaatimassa EU-eroa eli Fixitiä.

 

Jostain syystä Huhtasaari kuitenkin vieläkin jarruttelee. Esimerkiksi tässä uudessa videossa Huhtasaari antaa ymmärtää, muttei silti anna. Eli tee ehdotonta vaatimusta EU-erosta.

 

Videon otsikkokin on kovin varovaisesti muotoiltu:

 

Huhtasaari-minielokuva: Kansallismieliset muuttavat EU:n suunnan

 

Miksei Huhtasaari voi suoraan sanoa, että Suomen pitää mahdollisimman nopeasti erota EU:sta? Miksi Huhtasaari tuntee vain sanan Brexit, muttei sanaa Fixit?

 

 

Yksi selitys Huhtasaaren omituiselle varovaisuudelle ovat hänen sionistiset taustajoukkonsa, jotka selvästi jarruttelevat Huhtasaarta peläten tämän kääntyvän aitokansallismieliseksi.

 

Laiton Lehti on korostanut, että Israel ja sitä tukevat rikkaat sionistien järjestöt ovat avoimien rajojen ja nykyisen globalistisen maailmanjärjestyksen takana.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

Sionistijärjestöt, kuten ADL ovat myös ehkä suurin syy sensuurilakeihin. ADL näyttää olevan varsinkin viimeaikaisen nettisensuurin takana.

 

Juutalainen ADL haluaa lisää Youtube-sensuuria. Myös puhe Mossadin pedoringeistä sensuroitava

 

Persuja ja Huhtasaarta nämä tosiasiat eivät kuitenkaan rasita. Huhtasaari ei ujostele korostaa olevansa sionisti.

 

Laura Huhtasaari tukee Palestiinan raiskaamista

 

 

Sionistien suurta valtaa ei voi kiistää, mutta siitä huolimatta kansallismielisessä liikkeessä juuri kukaan ei uskalla puhua sionisteista ja juutalaisista.

 

Tämä tietysti johtuu siitä, että juutalaiset ovat aina ja kaikkialla sorrettuja. Hollywoodin elokuvista olemme oppineet, että juutalaiset eivät koskaan tee pahaa kenellekään, vaan haluavat vain parasta kaikille.

 

Eiväthän sionistit yrittäisi manipuloida persuja sionisteja tottelevaksi uuskonservatiiviseksi liikkeeksi.

 

Sitä paitsi ei Huhtasaarta voi kukaan manipuloida. Kyllä suomalainen nainen osaa pysyä itsenäisenä eikä lähde mukaan joidenkin juutalaisten hömpötyksiin.

 

Huhtasaari on suomalainen eikä mikään juutalainen!

 

Mitä nyt noudattaa juutalaista ruokavaliota eli kosheria, joka on eläinten kannalta vielä astetta raaempi ja kuvottavampi kuin muslimien halal. Muslimeita se ei tietysti haittaa, jonka takia suuren osan tuotetusta kosher-lihasta syövät muslimit.

 

Juutalaiset ja muslimit ovatkin yhdessä pitäneet huolen siitä, että päinvastoin kuin Suomessa, niin suvaitsevaisessa EU:ssa ei ole kielletty kosher-teurastusta.

 

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Huhtasaari vihdoinkin EU-vastainen? Sionismi jarruttaa?

  1. Sionisti on aina Eun puolella, Ei koskaan sitä vastaan. Sionisti pankkiirit sen aikanaan perustivat.

    Perussuomalaiset – ainakin Jussi Halla-ahon johdolla – ovat sionistinen porukka – ja heidän johdollaan Suomi pysyy Eussa ikuisesti. Sionistit kannattavat matuilua ja niin tekee mezztari Halla-ahokin. Halla-aho kannattaa vuosittaisia pakolaiskiintiösysteemia ja taakanjakoa.

    Halla-aho ja Huhtasaari ovat samanalaisia kansanvihollisia kuin Li Andersson, Erkki Tuomioja Juha Sipilä, Sale, Katainen, Stubb, jne. Retorikka vain joskus eroaa… Politiikka Kuitenkin aina samaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*