4 thoughts on “Päivän video: Älä ikinä unohda!

  1. Näistä oksettavista rikoksista eurooppalaisia vastaan pitää antaa kovat rangaistukset ja pitää huolta ettei tätä tapahdu enää koskaan, vaikka vahinkoa ei saa enää perua. Israelilaiset, afrikkalaiset ja lähi-itäläiset takaisin kotimaihinsa ja rajat kiinni perässä! Älkää päästäkö satanisteja lastenne lähelle!

  2. Lähi-itäläinen äärimmäisen röyhkeä matukansa degeneroi meidät vain parissa kymmenessä vuodessa tähän pisteeseen. Miten tämä voi olla mahdollista?

  3. Kun Ei Ota Eteen

    Kun KiintiöTiedeNaisen™ kyvyt loppuvat, työoloja ei voi syyttää ja uraputkikin on kunnossa on vika varmasti miehissä. Silloin on edullista käyttää kaikki resurssit siihen, että syyttää miehiä omasta kyvyttömyydestään.

    [Emme jaksa enää! valittaa virustaakan uuvuttamaa 35 uranaista.](https://www.timeshighereducation.com/blog/women-science-are-battling-both-covid-19-and-patriarchy ” Women in science are battling both Covid-19 and the patriarchy – The pandemic has worsened longstanding sexist and racist inequalities in science pushing many of us to say ‘I’m done’, write 35 female scientists“)

Comments are closed.