Marco de Wit 16 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Suomen Kansa Ensin puoluetta on jo pidemmän aikaa sabotoinut ja vainonnut väkivaltaisen ryyppyremmin ympärille rakentunut ryhmä, jota persut tukevat.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Tätä vainoryhmää johtaa joukkoraiskauksen uhrin herjaamisesta ja pöytäkirjan väärennyksestä kiinni jäänyt SKE:stä erotettu Matti Loimupalo, joka käyttää kihlattuaan Riikka Salmea vainoryhmän julkisivuna.

 

Yhdessä Loimupalo ja Salmi laittomasti väittävät edustavansa Suomen Kansa Ensin puoluetta, vaikka heillä ei ole mitään oikeutta väittää sellaista. Heillä ei ole lainvoimaista hallitusta, PRH-merkintää eikä mitään muutakaan oikeutusta. Loimupalo ei ole edes puolueen jäsen. Tosiasiassa Loimupalo ja Salmi johtavat vain pientä SKE:n jäseniä vainoavaa väärentäjä- ja ryyppyremmiä, joka parhaansa mukaan yrittää tuhota puolueen ja sen maineen.

 

Tämä puolueen tuhoamisprosessi alkoi jo vuonna 2018, kun Loimupalon ja Salmen ryhmä yrittivät tuhota puolueen maineen vuotamalla jäsenlistan ja herjaamalla joukkoraiskauksen uhria. Tämän takia Matti Loimupalo ja Ari Lindström erotettiin puolueesta. He eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan yhdessä Salmen kanssa yrittivät estää puolueen osallistumisen eduskunta- ja eurovaaleihin. (Ks. Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Luvut 7 ja 10.)

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

Nyt sama toistuu. Loimupalo ja Salmi yrittävät jälleen tuhota puolueen maineen ja estää kunnallisvaaleihin osallistumisen. Tähän operaatioon kuuluu myös esiintyminen lärvit-tyyppisissä virtuaalibaariohjelmissa. Näin vaikeutetaan suuresti varsinkin kunnallisvaaliehdokkaiden saamista puolueelle.

 

Laiton lehti on saanut luvan julkaista tämän yhtä virtuaalibaaria käsittelevän alaluvun.

 

 

VAINO JA TERRORI SUOMEN KANSALLISMIELISESSÄ LIIKKEESSÄ

 

 

13.2.3. Riikka Salmi johtaa ryyppyremmiä kännistriimissä

 

Virtuaalibaaria pyörittää kolme SKE:tä vainoavaan ryyppyremmiin kuuluvaa eli SKE:n ex-jäsen, Jari ”Jallu” Laiho, perussuomalainen kunnallisvaaliehdokas Petri Hourula ja erittäin pahamaineinen ja väkivaltainen Harri Lyyra.

 

Virtuaalibaaria on pyöritetty korona-aikana, koska ryypiskelijät eivät ole päässeet baariin. Ideana on juoda suorassa lähetyksessä ja lopulta vetää lärvit. Ryyppyremmiläisillä on useita tällaisia virtuaalibaareja, joista alla yksi esimerkki.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Virtuaalibaareja johtaa usein Jallu. Hän erosi SKE:stä 2017 lopussa, mutta siitä huolimatta hän jatkoi puolueen mustamaalaamista ja rikollisesti yllytti väkivaltaisiin hyökkäyksiin SKE:n johtoa kohtaan. Jallu vainoaa myös useita muita SKE:n jäseniä. (Ks. Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Luku 10.3.)

Julkisuudessa Jallu on tunnettu varsinkin kovasta alkoholin käytöstään sekä Youtube-striimeistään, jotka pyörivät alkoholin ympärillä.

 

 

 

Virtuaalibaaria Jallun kanssa vetää Harri Lyyra, joka on tunnettu väkivaltaisesta menneisyydestään ja vankilassa istumisesta. Lyyra on toistuvasti uhkaillut pahoinpidellä SKE:n puheenjohtajan Marco de Witin.

 

Jo vuonna 2017 Suomi-Maidanin aikana Lyyra oli usein niin humalainen ja väkivaltainen, että leiriin alkoholin nollatoleranssin asettanut Marco ei enää päästänyt Lyyraa leiriin. Tämä ei Lyyraa kuitenkaan hidastanut, vaan hän päättikin tunkeutua laittomien leiriin ja alkoi siellä pahoinpitelemään yhtä provosoimatonta turvista. Tämä kaikki suorassa lähetyksessä.

 

Marcon on pitänyt aiemmin olla yhteydessä poliisiin, jotta Lyyra ja hänen ryyppyremmi-ystävänsä Jukka ”Juki” Teräs eivät tulisi Marcon järjestämiin mielenosoituksiin häiriköimään ja humalassa hyökkäilemään ihmisten kimppuun. Väkivaltaisuutensa ja kovan alkoholinkäytön takia Lyyraa ei myöskään koskaan hyväksytty SKE:een. (Ks. Lyyrasta lisää: Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Luku 10.5.)

 

Lyyra on tunnettu erittäin kovasta alkoholin käytöstä. Ei siis ole yllättävää, että hän olikin ohjelmassa kovin humalassa. Lyyra ei malttanut lopettaa juomista edes lähetyksen aikana, vaan oikein esitteli oluttölkkejään ja kaiken kukkuraksi jatkuvasti joi keskellä suoraa lähetystä. Lyyralla on tunnetusti erittäin korkea ”toleranssi”, mutta kyllä alkoholi häneenkin vaikuttaa. Välillä hänen puheestaan ei saanut humalan takia selvää.

 

 

 

 

Lyyralle alkoholi on niin tärkeää, että tälläkin Jallun striimillä ryypiskely alkoi – tarkemmin sanottuna jatkui – heti ensimmäisellä minuutilla. Myös puheet alkoivat viinasta. Tosin ei tämä kovin yllättävää ollut, koska olihan ohjelman nimikin Virtuaalibaari.

 

Ohjelman alkuvaiheessa Riikka Salmi oli striimin chatissa chättäilemässä eli seurasi ohjelmaa. Hän ei voinut olla huomaamatta osallistujien olevan humalassa. Tästä huolimatta noin striimin puolessavälissä – eli kun jo lähestyttiin lärvitasoa – Salmi ilmestyi ohjelmaan humalaisten haastateltavaksi!

 

Pahinta oli, että Salmi esittäytyi rikollisen valheellisesti SKE:n puheenjohtajana ja oli tunnin ajan haastateltavana puhuen puolueesta ja sen kannoista.

 

Monet katsojat olivat tästä järkyttyneitä. Jotkut myös suoraan kritisoivat ohjelmaa kännisten horinana.

 

 

Jopa osa Riikka Salmen tukijoista oli pöyristynyt.

 

 

 

Katsojien kritisoidessa Salmea striimiin osallistumisesta Matti Loimupalo alkoi chatissa puolustamaan kihlattuaan.

 

Loimupalo korosti Salmen olevan SKE:n jäsen. Lisäksi hän paljasti, ettei striimiin osallistumisessa ollut kyse yksittäisestä päähänpistosta, vaan se oli suunniteltu etukäteen yhdessä Jallun, Lyyran ja heidän väkivaltaista ryyppyremmiä pitkään tukeneen perussuomalaisen Petri Hourulan kanssa.

 

 

 

Chattaajat olivat hämmentyneitä Loimupalon aggressiivisesta syyttelystä.

 

Loimupalon tuntevat eivät kuitenkaan ole yllättyneitä, koska Loimupalokaan ei sylje lasiin. Hänkin juo välillä suorassa lähetyksessä sotkien alkoholin ja puolueen (josta hänet on lainvoimaisesti erotettu).

 

Matti Loimupalo

 

 

Loimupalo ei siis hätkähtänyt, vaan väitti kriitikon ”herjanneen” Salmea. Samalla kriitikko hiljennettiin joukolla.

 

 

 

 

Vaikka Salmi huomasi muiden striimissä olevien humalan – varsinkin Lyyra oli jo tässä vaiheessa lähellä lärvitasoa – niin siitä huolimatta Salmi oli lähetyksessä noin tunnin ajan tuhoamassa SKE:n mainetta.

 

Tämä oli tietysti tarkoituskin.

 

Samalla kun Marco de Wit SKE:n puheenjohtajana tekee kaikkensa, etteivät väkivaltaiset ryyppyremmiläiset pääsisi tahraamaan puolueen mainetta ja vaarantamaan sen tilaisuuksia, niin Salmi harjoittaa ryyppyremmin kanssa aktiivista yhteistyötä ja tekee sen vielä mahdollisimman julkisesti ”virtuaalibaarissa”. Ja vieläpä keskellä korona-aikaa, jolloin ihmisiä – ja varsinkaan alkoholismiin taipuvaisia – ei missään nimessä pitäisi kannustaa ryyppäämään kotonaan.

 

 

Mutta miksi sabotoida SKE:tä noin avoimen tökerösti? Tyhmempikin ihminen tajuaa Salmen tuhoavan tahallaan puoluetta.

 

Salmella ei kuitenkaan ole paljon vaihtoehtoja. Hän tarvitsee ex-jäsenten ja persujen tukea voidakseen jatkaa SKE:n vainoamista ja terrorisoimista. Salmelle ei riitä puolueen maineen vahingoittaminen, vaan puolueen vaalikampanja on kokonaan estettävä väkivaltaisen ryyppyremmin avulla. Ryyppyremmihän on useita kertoja väkivallan uhalla kieltänyt Marcoa kampanjoimasta pääkaupunkialueella. (Ks. Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Luku 10.)

 

 

 

Laiton Lehti lisää, että uhkaukset eivät kuitenkaan tepsi, vaan niihin vastataan paljastamalla uhkaukset ja niiden takana olevat voimat. Kansallismielinen kenttäväki ei hyväksy väkivaltaisia ryyppyremmejä ja niiden tukijoita.

 

 

Lue lisää:

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Vainokirja: Riikka Salmi johtaa ryyppyremmiään nyt myös kännistriimissä

  1. Miten miniavoiset nynnyt voivat pettää oman kansansa? Jos ei pysty olemaan tuntia juomatta, niin pysykööt kotonaan.

  2. Hyvä kun näitä asioita paljastuu.

    Ennen oli ne ”karaokeillat” joissa juonittiin SKEtä vastaan.

    Kaikkeen liittyy tuo enemmän leveä kuin pitkä minimies pujoparta.

  3. Onhan näiden striimit pelkkää kännistä örvellystä. Sihteeri hakee miesten huomiota puhumalla lähinnä alapäähän liittyvistä jutuista joko chatissa tai ollessaan mukana lähetyksessä. Tämä aiheuttaa välillä riitaa Jallun kanssa. Mikä ei ole ihme. Kuka haluaa kuulla kuinka oma sihteeri puhuu seksielämästään ja alapäästään pitkiä aikoja muiden miesten kanssa. Toki tuo aihe sopii tähän porukkaan. Miesten huomiosta nauttiva saa sitä kyllä kun nauraen vastaa känniläisten kysymyksiin ja itse välillä aloittaen hakee huomion itseensä. Onko se sitten kaikkien mielestä normaalia käytöstä täytyy jokaisen päättää itse.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*