Marco de Wit 16 toukokuun, 2020

 

Suomessa on tänään uutisoitu kuinka Saksa on kieltänyt EU-lipun polttamisen.

 

Jos kehtaat sen tai jonkun muun valtion lipun polttaa, niin saat kolme vuotta vankeutta.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

Se mitä MTV ja Suomen media jättää kertomatta on se miten laki lippujen polton kieltämisestä syntyi.

 

Lakia alettiin laatimaan, kun 2017 mielenosoittajat polttivat Israelin lipun.

 

Ja sehän ei käynyt sionisteille, jotka käskivät poliitikkoja estämään lipun polttamisen.

 

Lainsäätäjät eivät kuitenkaan kehdanneet kieltää vain Israelin lipun polttamista, joten he päättivät kieltää kaikkien maailman maiden lipun polttamisen! Siis myös sellaisten päivänselvien hirmuhallinnon kuin Pohjois-Korean lipun polttamisen!

 

Taas mentiin Israel ensin -periaatteella.

 

Lukija lisää: Tässä lippuasiassa kysymys on siitä kuka saa syytteen. Menepäs ja polta se Pohjois-Korean lippu! Tuleeko koskaan kukaan syyttämään tai tuomitsemaan sinua sananvapauden käyttämisestä?

 

 

Onneksi Britanniassa sentään on vielä EU-lipun polttaminen osa kansanjuhlaa.

 

 

 

 

7 thoughts on “Saksa kieltää Israelin ja EU:n lipun polttamisen

 1. Polttakaa omia EU ja Israel, sekä Yhdysvallat-lippuja! Käytännössä Yhdysvallat ja Israel ovat sama asia. Amerikkalaiset ovat oikein innoissaan palvomassa vierasta mestarikansaansa. Israelin lippu ei kelpaa edes paskapaperiksi.

 2. Israel pitää sulkea sivilisaation ulkopuolelle ja lähettää kaikki israelilaiset takaisin kotimaahansa, eli Turkkiin tai sen lähelle. Sieltähän nuo käännynnäiset ovat kotoisin. Eivät he edes ole alkuperäisiä israelilaisia, vaan aivan muuta kansaa, jotka varastivat maat palestiinalaisilta ja massamurhasivat heitä. Ei Israelilaisia Suomeen, ei israelilaisia minnekään.

 3. > -joten he päättivät kieltää kaikkien
  > maailman maiden lipun polttamisen

  Tämä on sitä “uudenlaista lainsäädäntöä”. Myös Suomessa hyvin yleinen käytäntö: Tehdään laki, joka valtuuttaa valitun eturyhmittymän määrittelemään käytännön tasolla mikä on rikos; esimerkiksi vihapuhetta.

  Tässä lippuasiassa kysymys on siitä kuka saa syytteen. Menepäs ja polta se Pohjois-Korean lippu! Tuleeko koskaan kukaan syyttämään tai tuomitsemaan sinua sananvapauden käyttämisestä?

 4. Suomessakin oman Yhdysvaltojen, EU:n ja Israelin lipun polttamisesta pitäisi tulla kansanjuhlaa ja lähettää se suorana lähetyksenä katsojille. Kaikki kolme ovat loputtoman pahuuden lippuja. Tietysti idässä on myös samanlaisia pahuuden maita, mutta lännen ja Israelin saastaisuus ovat suuria tabuja mitkä pitää murtaa.

 5. Israelin lippu on virallinen valtion lippu siinä missä Suomen lippukin, mutta joku EU:ta symboloiva rätti taas on ihan eria asia eikä sitä voi rinnastaa muuta kun poliittisessa ajatusmaailmassa yhtä arvokkasksi kun valtion lippua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*