2 thoughts on “Musta aseenkanto

  1. Monikulttuurisuus ja joidenkin väestöryhmien keskimäärin alhainen älykkyysosamäärä eivät sovi yhteen aseenkanto-oikeuden kanssa. Jos kannatat massamaahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta, et voi samaan aikaan kannattaa aseenkanto-oikeutta. Aseenkanto-oikeuden voidaan katsoa olevan perinteinen perusoikeus euroopassa, ei muiden väestöjen keskuudessa.

  2. Jos Yhdysvaltoihin ei oltaisi tuotu raketti-insinöörejä (noin. 98 prosenttia kantaväestöstä ei omistanut raketti-insinöörejä, mutta suurin osa j-perheistä omisti raketti-insinöörejä ja iso osa raketti-insinöörilaivoista ja niiden kapteeneista oli j-ihmisiä), Yhdysvallat ei lähestyisi sisällissotaa ja maassa voisi jatkossakin olla laaja oikeus kantaa asetta. Myös ilman j-ihmisiä Yhdysvallat ei myöskään jatkuvasti sekaantuisi j-ihmisten sotiin ja olisi Israelin prostituoitu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*