Free speech 17 toukokuun, 2020

 

Laiton Lehti julkaisi eilen SKE:tä vainoavan Riikka Salmen väkivaltaisesta ryyppyremmistä kertovan jutun.

 

Vainokirja: Riikka Salmi johtaa ryyppyremmiään nyt myös kännistriimissä

 

 

Pian Laittomaan Lehteen alkoi tulla lisää tietoa Salmen ryyppyremmin virtuaalibaareista. Tietoa on nyt tullut niin paljon, että Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirja on saamassa uuden alaluvun.

 

Alla on kaksi otetta peräti yhdeksän tuntia kestäneestä ryyppystriimistä ”Multilive ja bissee”. Riikka Salmi oli jälleen mukana, joskin tällä kertaa vain chättäilemässä. Tosin viiden tunnin kohdalla Salmi oli menossa mukaan kännistriimin suoraan lähetykseen, mutta viime hetkellä muuttikin mielensä.

 

 

 

 

 

Suorassa lähetyksessä oli kuitenkin mukana Salmen uusi suojatti Mikko Sakari Mäntymäki, jonka Salmi yllättäen otti (vale)hallituksensa jäseneksi. Kaikki tulkitsivat tämän niin, ettei kukaan muu enää suostunut lähtemään Salmen kelkkaan. Mäntymäki tulkitsi asian päinvastoin pitäen itseään vihdoin löydettynä helmenä.

 

 

Mikko Mäntymäen virallinen omakuva

 

 

Mäntymäki on nyt onnensa kukkuloilla. Salmen tuella hän voi esiintyä sekä hallituksen jäsenenä että ryyppystriimeillä. Ja vieläpä samaan aikaan! Ei ihme, että tässäkin virtuaalibaarissa Mäntymäki vannoo uskollisuuttaan Salmelle ja kertoo katkaisseensa kaikki (olemattomat) välinsä SKE:n johtoon.

 

 

 

 

Monet ovat hämmästyneet, että Salmi päästi rankasta alkoholinkäytöstään tunnetun Mäntymäen virtuaalibaariin. Ketään ei sen sijaan enää yllätä, että mukana oli myös pahamainen ex-vankilakundi Harri Lyyra.

 

Salmea ei selvästikään haittaa edes se, että Lyyra on tunnettu toistuvista väkivaltauhkauksistaan. Päinvastoin. Salmen silmissä Lyyra on vain saanut pisteitä siitä, että uhkailee pahoinpidellä SKE:n puheenjohtajan Marco de Witin.

 

 

 

Striimissä Lyyra jälleen uhkaa pahoinpidellä Marcon ja vieläpä niin, että tulee käymään ”vierailulla”. Siis Marcon ja Marin kotiin!

 

Tämä ei järkytä sen enempää chättäilijöitä kuin striimiin osallistujia. Päinvastoin. Ryyppystriimiä vetävä Jukin ja Lyyran kuvaajakaveri Petri ”Kääpiö” Salopuro vain yllyttää Lyyraa.

 

Myöskään  ”Miss V” tai chätissä keskustelevan Kalle ”Carlos” Iivarin modena toimiva Jouni Tikkala eivät mitenkään protestoineet väkivaltauhkauksia.

 

Yksikään näistä vainokoalition jäsenistä ei yleensäkään tuomitse väkivaltaa. Ei varsinkaan, jos se kohdistuu Marcoon. Sen sijaan tuomittiin se, että Marco on joskus kutsunut juoppoja juopoiksi ja narkkareita narkkareiksi antaen samalla heille porttikieltoja johtamiinsa mielenosoituksiin.

 

Edes puolueen hallituksen jäsenenä itseään pitävä Mikko Mäntymäki ei protestoi Lyyran uhkauksia. Päinvastoin.  Mäntymäki vain säestää Lyyraa väittämällä kiittämättömien Marcon ja Marin järjestäneen hänet ”hengenvaarallisiin” tilanteisiin. Mäntymäki nähtävästi viittaa siihen käsitykseensä, ettei hänen pyrkimystään toimia mielenosoitusten turvamiehenä ole tarpeeksi arvostettu.

 

Mäntymäen uusien laskelmien mukaan hänen olisi pitänyt saada uhriutuvasta vapaaehtoistyöstään tuhansia euroja.

 

Alla olevassa videossa kuulette miten Marco on velkaa myös Jukille ja Lyyralle. Heidän mukaansa Marco aikanaan 2017 Maidan-leirin mielenosoituksien aikaan lupasi maksaa ”rosikset” eli heidän lukuisista pahoinpitelytuomioista tulleet sakot ja oikeudenkäyntikulut.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

 

14 thoughts on “Vainokirja: Riikka Salmen ryyppyremmiltä taas pahoinpitelyuhkaus Marco de Witille

 1. Pystyykö ihmiset enää tekemään mitään, etteikö sitä täytyisi laittaa nettiin ? Voisi käyttää harkintakykyä , jos sitä on.

 2. Narkkari on narkkari vaikka voissa paistaisi. Älä koskaan missään nimessä luota varsinkaan narkkariin, mutta älä myöskään luota alkoholistiin. Jos ei voi pysyä korkki kiinni edes hetken aikaa julkisuusessa, niin kannattaa pysyä poissa.

  1. Valitettavasti oma isäni on kärsinyt alkoholismista enkä sitä pyytele anteeksi. Siitä huolimatta hän on kovakin ”rasisti”.

   Onko minunlaisella ihmisellä, jolla on diagnoosina autismin oireet, oikeus olla etnonationalisti? Pilaanko nyt puhtaiden valkoisten maineen?

 3. Haittaisänmaallisista ei nimensä mukaisesti ole muuta kuin haittaa ja haittaisänmaalliset toimivat usein Poliisin sabotäärivasikoina.

 4. Voisitko tarkistaa faktat ja oikaista väitteesi että carloksen chätissä on modena ”Jouni Tikka” modena toimii Jouni Tikkala.

 5. Onkohan mänty-mikko semmoinen maltillinen versio Tshingis-kaanista?:-| Juu vaan ei väkivaltauhkailut ole leikin asia. Tai ainakin saattavat joutua miettimään sitä ”maltillinen” sanaa vähän vielä uudestaan .. Mikon teksteissä on vilahdellut myös mm. Sauli Niinistön taluttaminen teloituskomppanian eteen ym. Jotkut saattavat tosissaankin ottaa semmoiset kirjoittelut. Semmoisia maltillisia.

 6. Aavehauki on julkaissut uuden videon jolla Erik lausuu oman käsityksensä marcosta. Vaikuttaa siltä että maidanin jääkärit avautuvat ja totuus marcosta, maidanista ja siitä mitä siellä oikeasti tapahtui tulee vihdoinkin julki.

 7. Ihme homma ettei kaikki skenessa ymmärrä, että tällaisten sekoiluvideoiden tekeminen on vain hallaa liikkeelle.

  Miksi nämä tekee juopposteIImeja koko kansalle? Maksaako joku heille että pilaavat isänmaallinen Skenen maineen noormaali ihmisille?

Comments are closed.