Marco de Wit 19 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet pitävät koronapandemiaa maailmanhistorian suurimpana huijauksena. Jotkut jopa puhuvat plandemicista/plannedemic eli että koko pandemia olisi tahallaan luotu. Tässä plandemic-teoriassa on kaksi koulukuntaa:

 

  1. Armeijan laboratorio loi tappavan ja helposti tarttuvan koronan ja alkoi levittämään sitä. Tässä koulukunnassa on alakoulukuntia, joissa syytetään esim. Kiinaa, USA:ta, Israelia tai Irania.
  2. Mitään vaarallista koronaa ei olekaan, vaan toisaalta manipuloidaan tilastoja ja toisaalta pistetään koronan piikkiin mm. tuberkuloosi samaan tapaan kuin AIDS:in kanssa. Jotkut alakoulukunnat syyttävät lisäksi myös 5G:tä, ilmansaasteita, kemikaalivanoja, jne.

 

Laiton Lehti ei ole ottanut kantaa näihin teorioihin muuten kuin varmistamalla, että ihmisillä on niistä oikeus kuulla ja vertailla.

 

Yksi asia on kuitenkin varma. Korona on maailman suurin huijaus ainakin siinä mielessä, että valtio tuhoaa talouselämän ja riistää ihmisten perusoikeudet pakottamalla ihmiset karanteeniin ILMAN kunnon todisteita koronan yleisvaarallisuudesta. Eli niin suuresta vaarasta, että lähes koko yhteiskunta pitää sulkea.

 

Tätä tosiasiaa selitellään sillä, että kunnon todisteiden hankkiminen vie aikaa ja sen ajan pitää pelata varman päälle eli määrätä yleiskaranteeni.

 

OK, mutta nyt on mennyt jo yli neljä kuukautta eikä vieläkään ole kunnon todisteita. Valtiot eivät ole edes kunnolla antaneet tietoa siitä ketkä väitetysti ovat kuolleet koronaan. Eli vähintäänkin tarvittaisiin tarkat tiedot kuolleiden iästä, sukupuolesta, etnisestä taustasta, terveydentilasta ja käytetyistä koronatesteistä.

 

Miksi tämä on liikaa vaadittu?

 

 

Usein selitetään kyseessä olevan viranomaisten epäpätevyys, mutta se selityskään ei kohta enää voi pitää paikkaansa. Selvästikin tilastoja pimitetään tai niitä ei edes yritetä kunnolla tehdä.

 

Se mitä tiedetään on, että väitetyt koronan kuolinuhrit ovat lähes kaikki sairaita vanhuksia tai maahanmuuttajia. Eli muutenkin päivänselviä riskiryhmiä.

 

 

Hollannista on nyt tullut mielenkiintoista tietoa verenluovuttajien vasta-ainetestistä. (Tosin testeissäkin on omat kysymysmerkkinsä.)

 

Tilaston mukaan kuolemanriski alle 50-vuotiaille ei ole sen suurempi kuin mitä monissa muissa taudeissa. Lisäksin todellinen riski on vielä paljon pienempi tavallisille ihmisille, koska kuolemat kohtaavat vain monisairaita.

Näiden virallistenkin tilastojen mukaan riski on suuri vain monisairaille yli 65-vuotiaille, joilla on puutostiloja eli esim. D-vitamiinin puutostila.

 

Kuvassa linkki Conservative Review-juttuun

 

Miksei vain voi levittää tartuntatautivalistusta ja pistää riskiryhmiä karanteeniin samalla kun parannetaan niiden ja yleensäkin koko kansan immuniteettia mm. selvittämällä mahdolliset puutostilat ja jakamalla ilmaisia D-, sinkki- ja monivitamiinitabletteja? Tämän yhteydessä sitten vielä seurattaisiin tarkasti tartuntatilannetta harjoittamalla laaja ilmaista testausta (mm. drive-in-systeemillä) ja laajoja satunnaisotantatestejä sekä korona- että tuberkuloositilanteen selvittämiseksi.

 

Ei. Tämä olisi liian maalaisjärkimäistä. Lisäksi se olisi ikä- ja roturasistista. Parempi levittää hysteriaa ja tuhota sekä kansalaisoikeudet että koko talous.

 

 

Lue lisää:

Lääkäriliitto tappaa ihmisiä koronaan puutostiloilla

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Onko koronapandemia maailman suurin huijaus?

  1. Politiikassa kaikki on suunniteltu….

    Suomi tulee jatkamaan itsetuhoutumistaan, ja rankasti. Suomi on Jo NYT melkein kokonaan orjayhteiskunta. Jopa nuoret kaivavat roskiksia.

    Itiksen leipäjono alkaa jo 90 minuuttia ENNEN kuin varsinainen jakelu. Siis venaaminen. Hallitus oikein halveeraa suomalaisia. Ja lisää on tulossa, ja paljon.

  2. Yksi asia on varma: Jos kansalaiset vielä selviävät tästä globalisaatiosta vapaana ja hengissä, kansantuomioistuimessa tulee olemaan monta tuomittavaa rivissä ottamaan vastaan erittäin ankaran tuomion. Historia ei katso hyvällä kansanmurhaajia ja diktaattoreita, sekä heidän tukijoitaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*