Marco de Wit 19 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa on käynnistynyt todellinen kapina koronakaranteenia vastaan, kun yrittäjät eivät enää suostu pitämään yrityksiään kiinni.

 

Tässä videossa kuntosaliyrittäjä on päättänyt avata salin valituille asiakkaille, kunhan he noudattavat tiettyjä turvatoimia.

 

Kuvernööri ei tätä hyväksynyt, vaan lähetti poliisin sulkemaan kuntosalin ja pidättämään sen omistajan.

 

Kävikin niin, että poliisi ei tähän suostunut!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Päivän video: Koronapoliisi

  1. Suomessa poliisilla ei ikinä voisi olla omaa tahtoa vaan se vain robottimaisesti ja yleensä hyvin töykeästi ja kylmästi vain tekisi mitä on käsketty tehtäväksi. Poliisihan on Suomessa se sinipukuneinen sotilas ja ylväs auktoriteetti jonka edessä 90% aina alistuu ja se vielä helpottaa työtä. Myöskin poliittisen poliisin toimet täytyy olla oikeita kun nehän on hei sentään poliiseja.

  2. Miksi Yhdysvalloissa jopa jotkut poliisit kieltäytyvät toteuttamasta laittomia käskyjä, mutta Suomessa Poliisi tekee rikoksia, eikä vastusta niitä? Varsinkaan Suomessa ei ole hyviä ja huonoja poliiseja, vaan on pelkästään poliiseja jotka rikkovat lakeja ja ihmisten perusoikeuksia. Ns. hyvä poliisi eliminoi kansalaisen aivan samaan tapaan kuin ns. huono poliisi jos tämä vain saa käskyn. Älä koskaan luota poliisiin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*