Marco de Wit 21 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Koronasta on olemassa kolme suurta teoriaa:

 1. Pandemia eli korona on itsestään mutatoitunut virus, joka tarttuu helposti ja voi jopa tappaa. (Miksei se iske työikäisiin?)
 2. Plannedemic eli armeija on tahallaan luonut vaarallisen ja helposti tarttuvan koronaviruksen. (Miksei se iske työikäisiin?)
 3. Scamdemic eli korona-virusta ei ole olemassakaan, vaan tilastoja vääristellään ja esimerkiksi influenssa, tuberkuloosi, yms. laitetaan koronan piikkiin AIDS-mielikuvitusepidemian tavoin. (Mikä sitten selittää New Yorkin ja muiden yksittäisten alueiden korkeat kuolinluvut?)

 

Onko koronapandemia maailman suurin huijaus?

 

Kaikki kolme teoriaa kuitenkin myöntävät, että oli sitten koronaa tai ei ja oli se sitten millainen tahansa, niin vähintään yhtä suuri merkitys on kahdella muulla asialla:

 

 1. Immuniteetilla. Yksilön yleiskunto ja puutostilat suuresti vaikuttavat siihen sairastuuko yksilö ja jos niin miten vakavasti.

 

Lääkäriliitto tappaa ihmisiä koronaan puutostiloilla

 

2. Saasteet voivat suuresti heikentää immuniteettia.

Vain vaihtoehtomediassa on tähän tekijään kiinnitetty huomiota, koska valtamedia uskoo valtion viranomaisten suojelevan kansalaisia vaarallisilta saasteilta. Tämä jos mikä todistaa, että rahakoneen omistava valtaeliitti on tietysti ostanut valtamedian, kun se ei suostu tunnustamaan edes valvontaviranomaisten sääntelykaappausta.

 

Onneksi muutamia aitoja vaihtoehtomedioita on sentään vielä olemassa. Vain näissä vaihtoehtomedioissa on uskallettu puhua 5G-elektromagneettikenttien vaaroista. Ensin koronakeskustelussa asiaan kiinnitettiin paljon huomiota varsinkin, kun Wuhanissa 5G näyttää olevan yleistä. Nyt on kuitenkin huomattu, että Euroopassa ne ovat vielä aika harvinaisia eivätkä mitenkään voi selittää monia koronapandemia-alueita.

 

Sitten alettiin huomaamaan, että koronasta kovimmin kärsivät alueet, kuten Wuhan, Pohjois-Italia ja New Yorkin alue ovat jo vuosia kärsineet vakavista ilmastosaasteista.

 

Wuhan on ehkä maailman pahiten saastunut kaupunki

 

Nyt ollaan huomattu, että kyseiset alueet kärsivät eniten myös öljynjalostuksen tuottamista ilmastosaasteista. Samalla on huomattu, että öljynjalostus on kokenut vallankumouksen, kun perinteisen öljyn sijasta maailmanmarkkinoille on tulvinut liuskeöljyä, jota sitten sekoitetaan tavallisen öljyn kanssa.

 

Tässä on vain yksi mutta: Liuskeöljy on saatu pumpattua maasta valtavilla räjäytys- ja kemikaaliyhdisteillä. Eli se on täynnä kaikenlaisia myrkyllisiä kemikaaleja, jotka öljynjalostuksessa saastuttavat sekä ilmaa, maata että vesistöä.

 

Nyt monet väittävät, että öljynjalostus on pahimpien pandemiakeskusten yhteinen tekijä.

 

Linkki Jim Westin blogiin

 

 

Tämä teoria on kiinnostava myös Suomelle, koska Porvoossa on erittäin suuri öljynjalostuskompleksi. Tietysti Suomen koronakuolleisuus on ollut hyvin pientä muihin maihin verrattuna, mutta hiukan on ihmetystä herättänyt miksi nimenomaan Itä-Uusimaa kärsii enemmän. Eli Vantaalta ja Itä-Helsingistä Porvooseen näyttää olevan keskimääräistä enemmän koronaa.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Laiton Lehti on olettanut syynä olevan Vantaan ja Itä-Helsingin matut, jotka levittävät tuberkuloosia.

 

LL taas oikeassa: Matujen tuberkuloosi- ja koronatartunnat 10-100 kertaisia!

 

Toisaalta näyttää siltä, että Sipoossa ja Porvoossakin näyttää olevan keskimääräistä enemmän koronaa, vaikka siellä ei juuri ole matuja.

 

Kuvassa linkki Uusimaa-lehteen

 

 

Voisiko syynä olla Porvoossa sijaitseva öljynjalostuslaitos?

 

 

 

Laittomalla Lehdellä ei ole pätevyyttä arvioida Nesteen jalostamon synnyttämiä ilmansaasteita. Erityisen vaarallisilta kuitenkin vaikuttaa öljynjalostuksessa syntyvä typpioksidi ja jopa kaasusyanidi.

 

Kuvassa linkki Hengitysliiton sivustolle

 

 

Typen oksidit (NO ja NO2)

Typen oksideilla tarkoitetaan typpimonoksidia (NO) ja typpidioksidia (NO2). Suurin osa typen oksidien pitoisuuksista aiheutuu liikenteen päästöistä. Päästöjä aiheutuu myös energiantuotannosta ja teollisuudesta. Typen oksidien pitoisuudet ilmassa ovat korkeimmillaan ruuhka-aikoina ja erityisesti kevään ja talven tyyninä pakkaspäivinä.

Eniten terveyshaittoja aiheuttaa typpidioksidi, joka tunkeutuu syvälle hengitysteihin ja voi lisätä hengityselinoireita erityisesti astmaatikoilla ja lapsilla. Korkeina pitoisuuksina typpidioksidi supistaa keuhkoputkia ja voi lisätä hengitysteiden herkkyyttä muille ärsykkeille, kuten kylmälle ilmalle tai siitepölylle.

 

Voisiko olla, että tuulen puhaltaessa länteen kohti pääkaupunkiseutua saadaan aikaiseksi cocktail, jossa typenoksidit ym. ilmansaasteet sotkeentuvat autojen pakokaasuihin ja katupölyyn?

 

Kaupan päälle sitten vielä joissain vanhustenkodeissa on huono sisäilma, joka sotkeentuu saastuneeseen ulkoilmaan? Tällainen ilma-cocktail sitten tarjotaan vanhuksille, jotka on jo valmiiksi myrkytetty monenlaisilla kemiallisilla aineilla samaan aikaan, kun he kärsivät D-vitamiini ja monenlaisista muista puutostiloista?

 

Ei olisi ihme, että sairaita eläkeläisiä sairastuisi helpommin. Siis varsinkin pääkaupunkiseudulla.

 

Kuvassa linkki ympäristö.fi sivustoon

 

Typpidioksidin (NO2) pitoisuudet ovat pääosin terveysperusteisten raja- ja ohjearvojen alapuolella. Typpidioksidin vuosikeskiarvon raja-arvon arvioidaan kuitenkin paikoin ylittyvän Helsingissä vilkasliikenteisissä katukuiluissa.

Typen oksidien merkittävimmät päästölähteet ovat liikenne, energiantuotanto ja öljynjalostus

 

 

Voisiko olla, että alhaisesta öljyn hinnasta kärsivä Neste on alkanut jalostamaan tai ainakin sotkemaan öljyynsä liuskeöljyä? Näin sitten ilmansaasteet olisivat alkaneet lisääntyä. Ympäristöministeriö on tietysti sulkenut silmänsä, koska muuallakin maailmassa niin tehdään ja jotta Suomen kansalliselle turvallisuudelle tärkeä oma öljynjalostus saadaan pelastettua?

 

 

Kuvassa linkki Kauppalehden juttuun

 

Liuskeöljy on myös maailmanpoliittinen kysymys, koska sen avulla USA yrittää vähentää riippuvuuttaan Lähi-Idän öljystä. Venäjä ja Saudi-Arabia puolestaan haluaisivat säilyttää öljydominanssin ja siksi yrittävät hintasodalla ajaa liuskeöljyn tuottajat konkurssiin. USA:n ja Naton kannalta liuskeöljyn saasteisuus on tietysti pieni hinta siitä, että saadaan arabien ja venäläisten öljydominanssi murrettua.

 

 

4. Saastepandemia

On siis olemassa neljäskin yleisteoria, jonka mukaan koronapandemia on todellinen, mutta se on täysin tai osittain ympäristösaasteiden aiheuttama.

 

Tämän neljännen teorian mukaan ei loppujen lopuksi ole kovin olennaista onko koronaa olemassa ja millaisena. Kaikki kuitenkin myöntävät, ettei kyse ole mistään tappajaviruksesta, vaan yksilön sairastuminen on myös hyvin paljon kiinni hänen omasta yleiskunnostaan/immuniteetistaan, johon puolestaan vaikuttavat myös saasteet.

 

 

Lopullinen ratkaisu

Eli kaikki teoriat myöntävät, että koronavaara voidaan hyvin minimoida poistamalla toisaalta pahimmat puutostilat ja toisaalta pahimmat saasteet. Voitaisiinko näin saada mahdolliset tartuntataudit niin hyvään kuriin, ettei mitään poikkeustiloja ja talouden tuhoamista tarvita?

 

Mitäs siis, jos alettaisiin toisaalta tutkimaan veritesteillä ihmisten puutostiloja ja toisaalta saasteiden määrää puolueettomilla tutkimuksilla?

 

Mutta viranomaisethan ovat jo tutkineet asian ja todenneet, ettei mitään vakavia puutostiloja ja saasteita ole olemassakaan. Lääkäritkin ovat tästä vakuuttuneet. Eiväthän hekään koskaan tutki edes potilaan D-vitamiini ja muita tasoja, koska se on tarpeetonta.

 

 

No, mutta mitäs jos nyt kuitenkin alettaisiin tutkimaan edes koronapotilaiden puutostilat ja mahdolliset altistumiset saasteisiin?

 

Ei. Se ei vaan käy.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Öljynjalostuksen ilmansaasteet lisäävät koronakuolemia? Nestekin syyllinen?

 1. Tämä pandemia on ihmisen toiminnan tulos. Aivan samalla tavalla kuin ilmastonmuutoskin.

  – Luonto ei pakota ihmistä mitenkään eristäytymään maailmasta. Vain ihminen pakottaa toisen ihmisen.
  – Ei ole mitään “kosmista lakia” joka pakottaa lopettamaan kaiken taloudellisen toiminnan. Vain ihminen pakottaa toisen ihmisen.
  – Näitä “pandemioita” on ollut ihmisten keskuudessa miljoonia vuosia ja jopa silloin, kun ihminen ei vielä ollut ihminen.
  – Ja näitä pandemioita tulee olemaan vielä toiset miljoona vuotta olipa maan päällä ihmisiä tai ei.

  Pandemia on osa luomakunnan järjestystä. Sellaisen luomakunnan, jonka tuloksena ihminen on voinut syntyä maan päälle.
  – Tietenkin ihminen on aivan liian vähä-älyinen muuttamaan luomakunnan järjestystä, mutta keinoälykö, AI, sitten ei?

  Jos muutamme luomakunnan järjestystä niin siitä on seurauksena “unintended consequences”, hallitsemattomia seuraamuksia.
  – Yksi seuraamus on, että se uusi maailma, jossa ihminen on eristetty luomakunnasta sen ulkopuolelle, pois virusten ulottumattomista, se maailma ei tarvitse ihmistä. Ihminen ei ole osa sitä maailmaa, jonka ihminen on luonut. Vai jumalat voivat hallita sitä.

  Ihmiskunnalla ei ole tulevaisuutta sillä tiellä, että se eristäytyy kokonaan universumista, että se rokotteilla muuntaa omia geenejään tullakseen yli-ihmiseksi. Jotkut ihmiset kyllä saavat tällaisesta kehitystä hetkellisen hyödyn toisten ihmisten kustannuksella, mutta miten heidän jälkeläisensä neljän ja viiden sukupolven jälkeen?
  – Ovatko he ihmisiä enää?

  Tämä pandemia on osa ilmaston muutosta. Sitä uskontoa, jossa hallitseva luokka säätelee auringon säteilyä, jossa ilman hallitsevan luokan päättäväisiä toimia aurinkokaan ei nouse. Eikä siinä ole mitään uutta ihmisen historiassa. Johan Etelä-Amerikan mayatkin tiesivät, että aurinko ei nouse ja maapallo jäätyy, jos rahvas ei jatkuvasti palvo eliittiä uhraa nuoria neitsyitä sen pedofiilijuhliin. – Aina vain kiihtyvällä tahdilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*