3 thoughts on “Helsingin poliisin ylikomisariolle ei syytettä vaalirahoista

  1. Olisiki jokin vaalikampanjan vastuuhenkilö hoitanut lahjuksien käytännön asuat, Hakola tiesi tasan tarkkaan missä mennään ja tarvittaessa kaikki voitiin kiistää? Kyllä Poliittinen Poliisi tietää miten lakia voidaan kiertää ja tehdä rikoksia.

  2. Poliisi ja järjestelmä tekee myös kaikkensa suojellakseen korruptoitunutta virkamiehistöä ja poliitikkoja, jos suinkin voivat. Poliiseja pitää alkaa tutkimaan erittäin kattavasti ja saattaa erilaisiin rikoksiin syyllistyneitä riviin ottamaam vastaan erittäin ankaroa tuomioita kansantuomioistuimessa. Ainoastaan kansalaiset itse saada virkamiehet ja poliitikot tuomioille. Poliisi, oikeuslaitos, poliitikot, virka miehet ja lastensuojelu ovat läpeensä mätiä ja korruptoituneita, eivätkä tule koskaan tutkimaan mitään. Vain kansalaiset voivat ltse tehdä jotain asialle!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*