Free speech 21 toukokuun, 2020

 

Ehkä maailman rikkain mies Bill Gates ja hänen puolisonsa Melinda Gates vaativat maailmanlaajuisia pakkorokotuksia.

 

Tämä on synnyttänyt todellisen Gatesien vastaisen kansanliikkeen.

 

Bill Gatesin vastaiset mielenosoitukset alkaneet

 

Ja mitä tekee Melinda Gates? Esiintyy julkisuudessa pitämällä kaulassaan satanistista ristiä!

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Melinda Gates satanisti?

  1. Islamilla tullaan hävittämään Kristinusko ,ja ajamaan Kristinusko maan alle. Viimeinen kysymys tuleekin olemaan , mikä olet .Kristitty, Juutalainen vai islamisti ?

  2. Jos se näyttää satanistilta, kuulostaa satanistilta ja käyttäytyy kuin satanisti, ehkä se on satanisti. Pedofiilisatanistit pitää saada erittäin ankarille tuomioille kansantuomioistuimen eteen. Myös Suomessa tulee olemaan monia kansantuomioistuimen edessä erittäin ankaran tuomion saava korruptoitunut, maanpetturi, talousrikollinen ja pedofiili, mahdollisesti myös rituaalimurhaaja, koska se kuuluu myös heidän oppeihinsa. Kristityt ajoivatkin aikoinaan s******** ulos euroopasta mm. koronkiskonnan, rituaalimurhien ja petosten takia. Jos kristityt eivät saa satanisteja ja s********* kansantuomioistuimen eteen tuomiolle, nämä tuhoavat meidät.

Comments are closed.