Free speech 21 toukokuun, 2020

 

Ajatelkaa miten neekerit, naiset, homot, transut, mielisairaat, yms. tuntevat itsensä alistetuiksi Dublinin kirjastossa.

 

Lähes kaikki kirjat ovat valkoisten heteromiesten kirjoittamia!

 

 

Kaiken kukkuraksi tästä muistutetaan valkoisia tiedemiehiä esittävillä patsailla.

 

Vähemmästäkin sitä moni syrjitty musertuu!

 

 

Onneksi monet feministit ovat suoraan sanoneet, että kirjastot ovat rakenteellisen patriarkaatin mätäpaiseita!

 

 

 

 

5 thoughts on “Patriarkaatti alistaa

 1. Mikseivät homot ja hullut, rumat feministit perusta omaa saarivaltiotaan johonkin? Miksi monet homot ja feministit tyrkyttävät ja pakottavat muut hyväksymään jotain? Eivätkö homot ja feministit muka voi rakentaa omaa sivilisaatiotaan?

  1. Minä en ainakaan tuohon kirjastoon lähde, vaikka maksettaisiin. Minut on diagnosoitu autistiseksi ollessani lapsi, mutta se ei tarkoita ettenkö kykenisi ajattelemaan itse. Paljon terveempi minä olen verrattuna feministeihin, neekereihin ja vihervassareihin. Minunlainen ihminen kun kykenee yleensä ajattelemaan järjellä, ei tunteella, ja voi olla jopa neekeriäkin älykkäämpi.

  2. Ei ne pysty siihen. Niillä on jo valmiiksi heteromiesten/naisten rakentama infrastruktuuri, johon haluavat vain jämähtää siten, että heitä; ylistettäisiin, arvostettaisiin, huomioitaisiin joka saatanan tilanteessa ja annettaisiin etuoikeuksia.

   1. Toden totta. Ei tuolla porukalla luovuuskaan riitä, vaan pitää kaikki alkuperäisteokset Peppi Pitkätossusta James Bondiin muuttaa mieleiseksi: enemmän naisia, mustia ja homoja. Luulin tämän kaiken olevan vain huonoa parodiaa, mutta todeksi se muuttui.

 2. Huom! Tarkoitin feministien omaa kirjastoa tai vaikkapa saarta, sinne en koskaan lähtisi mistään hinnasta, vaikka olen se ”hullu” tai ”friikki”, vaikka kaukana niistä. Hyvin pärjään enemmistön edustajien kanssa. En uhriudu sukupuolen takia, ja puhun yleensä muutenkin faktoilla.

  Sen tiedostan, että valkoinen ja aasialainen rotu omaavat korkeamman älykkyysosamäärän kuin mustat ja arabit. Afrikassa fyysiset kyvyt ratkaisevat kuin älykkyys. Aasialaisilla viisaus ratkaisee, tarkoitan tällä erioten itäistä Aasiaa.

  Miesten ja naisten älykkyysosamäärät ovat keskimääräisesti samat tai lähellä sitä, mutta miehet jakaantuu ääripäihin: heikkolahjaisiin/kehitysvammaisiin ja neroihin, mikä selittänee miesten korkean edustuksen keksinnöissä tai heikosti koulussa ja muutenkin elämässä pärjäämisessä. Tämä ääripää-jakautuminen selittää myös autismin yleisyyden miehillä, ja siihen liittyy ylimiehisyyttä, vaikka on meitä autistisia naisiakin, muttei meillä ole klassisia neron piirteitä. Miesmäisiltä voimme toki vaikuttaa ja todennäköisesti omat aivoni ovat miehisempiä verrattuna neurologisesti terveeseen naiseen.

Comments are closed.