Marco de Wit 21 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronavirus on selvästi rasistinen, koska se hyökkää nimenomaan muiden kuin valkoisten kimppuun.

 

Prosentuaalisesti varsinkin mustat sairastuvat koronaan paljon enemmän kuin valkoiset.

 

Tästä huolimatta monet mustat vähät välittävät sosiaalisesta etäisyydestä.

 

Positiivinen syrjintä koronassakin: Matukaupat auki Espoossa ja Itiksessä?

 

Amerikassa poliisit eivät uskalla vaatia mustilta samaa lain ja sääntöjen noudattamista kuin valkoiset. Tästä huolimatta lähes kaikki sosiaaliseen etäisyyteen liittyvät poliisin toimenpiteet ovat kohdistuneet mustiin ja yleesäkin matuihin. New York Times kertoo:

 

Of the 125 people arrested over offenses that law enforcement officials described as related to the coronavirus pandemic, 113 were black or Hispanic. Of the 374 summonses from March 16 to May 5, a vast majority — 300 — were given to black and Hispanic New Yorkers.

 

New Yorkissa yli 90 % koronakaranteenin loukkaamisen takia pidätetyistä oli mustia tai latinoja. Tämä siitäkin huolimatta, että kaupungin väkiluvusta ne ovat noin puolet.

 

Ja minkä johtopäätöksen tekee valtamedian johtaja New York Times?

 

Poliisin pitää lopettaa mustien ja latinojen häiritseminen!

 

 

Kuvassa linkki New York Times -lehteen

 

 

Poliittinen korrektius on nyt niin pitkällä, että edes tartuntatauteja ei saa ehkäistä, jos levittäjänä on kunniakansalainen!

 

Tämä selittää myös sen miksi valtamedia ja poliisi ovat hiirenhiljaa tuberkuloosin leviämisestä! Itse asiassa monet epäilevät, että varsinkin New Yorkissa koronan piikkiin laitetaan nimenomaan tuberkuloosia ja muita matujen levittämiä tauteja.

 

Matut ovat todella suuri tartuntavaara, mutta toisaalta syynä tähän eivät ole ensisijaisesti matut, vaan viranomaiset. Ensinnäkin viranomaiset eivät varoita mustaihoisten olevan erityisen suuressa D-vitamiinin puutostilassa ja siten alttiita tartuntataudeille.

 

Lääkäriliitto tappaa ihmisiä koronaan puutostiloilla

 

Toiseksi, sen sijaan, että matut pistettäisiin riskiryhmänä karanteeniin, niin viranomaiset antavat heidän liikkua kaikista vapaimmin tauteja levittämässä samaan aikaan, kun kuuliaiset kanta-asukkaat pistetään tiukkaan karanteeniin ja ajetaan konkurssiin.

 

Talouden tuhoutuminenkaan ei matuja juuri haittaa, koska he joka tapauksessa saavat rahat sossusta, kun taas kanta-asukkaat ajatutuvat konkurssiin ja velkaorjuuteen.

 

Tämä on sitä tasa-arvoa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Valtamedia poliisille: Mustilla oltava koronaerivapauksia!

  1. Ei johdu varmaan kyllä Tubista, että viime kuukausina kuolleisuus Nykissä pompannut noin 300% virallisten SARS2-kuolemien lisäksi. Eli aliarviotu pikemminkin SARS2 vaikutus. Myös Tukholman alueella muutaman tuhatta ns. ylimääräistä kuolemaa on selittämättä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*