Marco de Wit 22 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Miss Etelä-Afrikka 2020 missikilpailun osanottaja Bianca on joutunut vainon kohteeksi.

 

On nimittäin käynyt ilmi, että 14-vuotiaana hän imitoi räppäreiden puhetyyliä joissain twiiteissään. Tässä yksi viaton esimerkki.

 

 

 

 

Muutama päivä sitten 20-vuotias Bianca pyysi anteeksi näitä 14-vuotiaana lähettämiään twiittejä.

 

Tämä anteeksipyyntö kuitenkin sai hänen kriitikkonsa vieläkin kiukkuisemmaksi.

 

Tappouhkauksia on sadellut ja nyt Bianca on vetäytynyt missikilpailusta ja on piilossa poliisin suojeluksessa.

 

 

 

 

Lue lisää:

Valkoinen idiotismi romahduttamassa Etelä-Afrikan

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Etelä-Afrikan missikisoissa ”rasismiskandaali”

 1. Tämä ilmiö, että haetaan vanhoja erehdyksiä jopa kymmenien vuosien takaa on merkki yhteiskunnallisesta muutoksesta. Politiikassa, joka harjoitetaan demokratian nimissä se tarkoittaa, että vain poliittiset broilerit voivat menestyä.

  – Poliittinen broileri on henkilö, joka jo nuorena otetaan puolueen suojiin ja koulutukseen. Hänet pidetään mahdollisimman hyvin erossa tavallisten kansalaisten elämästä, jota mitään virheitä ei urakehitykseen tulisi.
  – Tähän broileri-ilmiöön kuuluu myös vastustajien jahtaaminen vanhentuneiden ja keksittyjen “rikosten” perusteella. Sehän nostaa broilerin suhteellista kauppa-arvoa politiikan markkinoilla.

  Kun mennään poliitikon uralla taakse päin herää kysymys kuinka vanhat “rikokset” ovat “peruuttamattomasti tuomittavia”. Alaikärajaa ei ole, jos vain vastustajan tuomitsemisesta saadaan itselle hetkellinen hyöty. Niinpä ei ole mikään ihme, jos poliitikkoja aletaan julkisuudessa lynkkaamaan sen perusteella, mitä he tekivät kolme-vuotiaana.

  Perimmältään on kyse demokratian lopettamisesta ja paluusta kuningasvaltaan:
  Vain kuninkaan lapsi voi olla kyllin jalo astuakseen kuninkaan virkaan. Hän on jo syntymästään alkaen “broilerisoitunut” niin arvokkaaseen tehtävään kuin hallitsemiseen.

  Kuningasvalta on luonnollinen valinta eläimille, jotka ovat jo syntymässä saaneet ihmisen geeniperimän.

 2. Viholliselta ei koskaan kannata pyytää anteeksi. Etelä-Afrikka oli kaunis ja menestyvä maa ennen globalistien hyökkäystä maata kohtaan. On kyllä totta, että viime kädessä valkoiset itse halusivat oman itsemurhansa!

 3. Tytöstä on tullut upea nainen. Totuus tulee monesti lapsen suusta. Ainoastaan me häpeämme jatkuvasti itseämme. Ei kannata hävetä kaikkea ja olla rohkea.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*