3 thoughts on “Päivän kuva: Somalineekeri

  1. Eräänlainen suvakismin esiaste toikin että on haluttu tuoda tänne suomalaisten pällisteltäväksi jotain epämääräsiä alkuasukkaita, jotta saataisiin tutustutettua meitä sitten semmosiin. Ihan samaa harrastaa suvakit nykyäänkin, mutta halutaan vain jättää tänne vapaiksi asumaan suomakaisten keskuuteen. Kaikkien kansojen on paras elää vain omissa maissaan!

  2. Ennen sai kirjoittaa vapaasti neekereistä. Sitten sionistit pääsivät valtaan ja Suomi muutettiin hyvin nopeasti.

  3. Nuo somalit on jo nähty. Jonninjoutavia ********** joita vihataan afrikassakin. Eroon niistä saatanan takiaisista ei sitten tunnu pääsevän millään ja heidän vitun rasismisyytöksiä täytyy kuunnella ihan niinkuin presidentti puhuisi. Painukaa ******** *********** täältä ja ottakaa muut muslimit mukananne.
    Ei jää ikävä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*