Marco de Wit 24 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Brasilian presidentti Bolsanaro vastustaa pormestareiden, kuvernöörien ja korkeimman oikeuden tuomareiden projektia koventaa koronapoikkeustilaa ja ajaa keskiluokka konkurssiin.

 

Bolsanaro sanoo alla olevassa videossa tuomareille haluavansa aseistaa ihmiset, jotta he voivat vastustaa koronapoliisia.

 

Korkein oikeus vuosi tämän videon tuhotakseen Bolsanaron maineen, mutta kävikin päinvastoin.

 

 

 

Lue myös:

 

Brasilian Trump, presidentti Bolsanaro sanoo suorat sanat

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Bolsanaro sanoo suorat sanat koronadiktaattoreille

 1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Electronic_Intifada
  🇮🇱 🇵🇸 🇺🇸
  https://voima.fi/artikkeli/2019/vastarintaa-verkossa-aktivistien-kaynnistama-verkkomedia-electronic-intifada-viestii-palestiinan-tilanteesta-maailmalle/
  🇮🇱 🇵🇸 🇺🇸
  17.9.2019 ”Vuoden 1948 Israelin itsenäisyysjulistusta edeltäneiden etnisten puhdistusten ja julistusta seuranneiden sotien yhteydessä 1,3 miljoonasta Palestiinan arabista noin 750 000 karkotettiin kotiseudultaan.” ”Nykyään maailmalla on YK:n mukaan noin viisi miljoonaa palestiinalaispakolaista. Heillä on kansainvälisesti tunnustettu paluuoikeus, jonka toteuttamisen Israel on kuitenkin estänyt. Pakolaisten lisäksi monet lähtemään kykenevät palestiinalaiset muuttavat ulkomaille töihin tai opiskelemaan. Alueen yhä jatkuva miehitys saa monet jättämään kotinsa paremman tulevaisuuden toivossa.”

 2. Kansalaisilla on Jumalan antama oikeus kantaa asetta. Jo Jeesus opetti omille opetuslapsilleen, että myyköön se viittansa jolla ei ole miekkaa ja ostakoon hän miekan. Jeesus myös ajoi koronkiskojat ja rahan lainaajat ulos antaen vitsaa. Kristityt ovat unohtaneet miten puolustaa itseään ja antaa huijareille sekä koronkiskojille vitsaa.

  1. https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/127483
   🇷🇺 ✡️
   04/09/08 ”A team of archaeologists claims to have discovered remnants of the legendary Khazar kingdom in southern Russia, according to a recent report. If the excavation site proves to be indeed the long-lost capital of the ancient ’Jewish Kingdom'”
   🇷🇺 ✡️
   http://www.reformation.org/khazaria.html
   🇷🇺 ✡️
   ”the fact that the large majority of surviving Jews in the world is of Eastern European—and thus perhaps mainly of Khazar—origin. If so, this would mean that their ancestors came not from the Jordan but from the Volga, not from Canaan but from the Caucasus, once believed to be the cradle of the Aryan race; and that genetically they are more closely related to the Hun, Uigur and Magyar tribes than to the seed of Abraham, Isaac and Jacob”

 3. > Bolsanaro sanoo alla olevassa videossa
  > tuomareille haluavansa aseistaa ihmiset,
  > jotta he voivat vastustaa koronapoliisia.

  Olisiko USA:n asevapaudella ja valtavan suurella talouskehityksellä viimeisen 200 vuoden aikana jokin yhteys. – Ja sillä, että nyt kun asevapaus viedään pois, talous romahtaa. Mutta ennen kaikkea vaikutus on siihen, millainen on hallintomalli romahduksen jälkeen!

  Valta on sillä, jolla on aseet!
  Siitä ei pääse mihinkään.

  Pitää ymmärtää, että lähtökohtaisesti kansa haluaa itselleen hallituksen, että kansa ei ole valtion vihollinen, että aseistettu kansa ei ole oikeamielisen hallituksen uhka vaan sen turva.

 4. Diktaattoreilta aseet pois ja aseet kansalaisille! Kansanmurhaajille ja maanpettureille erittäin ankara tuomio kansantuomioistuimessa.

 5. Pitääkö presidentti murhata, jos hän asettuu kansan puolelle? Entä, jos hänen nimensä on Trump?

  Mutta asiaan:

  Mistä tietää elämmekö tyranniassa vaiko vapaan maan vapaina kansalaisina:
  – Jos soittaa valtion viranomaisen apuun, tuleeko hän pelastamaan sinut hädästä vai tuleeko hän auttamaan sinua, että itse voisit selvitä tilanteesta?
  – Jos sinua uhataan aseella, tuleeko viranomainen tuomaan sinulle aseen, jotta voit puolustautua, vai tuleeko hän ottamaan aseet pois, että “tarpeettomia” uhreja ei synny. Johan yhdessäkin on tarpeeksi tekemistä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*