Marco de Wit 24 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisee uudelleen juttuja, joista päätoimittaja Marco de Wit joutui 10-tuntiseen kuulusteluun.

 

 

Ei ole varmaan kovin suuri yllätys, että poliisit suuttuivat pervokolmikkoa koskevista uutisista. Poliisi ei myöskään hyväksy, kun Laiton Lehti kutsuu pervopoliiseja dildoyksiköksi.

 

Olisiko peräti niin, että se koira älähtää…

 

 

Tässä yksi esimerkki jutusta, jota poliisi pitää rikollisena.

 

Saas nähdä mitä syyttäjä sanoo.

 

 

Päivän kuva: Poliisi tukee Prideä

 

Lue lisää:

Päivän rikos: Pervokolmikko

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Päivän rikos: Dildopoliisiyksikkö

 1. olisi estää tämä pride sikailu? Luonnottomuudesta kertoo jo se , että homouteen liittyy paljon itsetuhoisuutta. Satanistisiin rituaaleihin kuuluu myös paljon tätä luonnottomuutta, mitä poliisi suojelee ja varjelee. Jollakin lailla tämän pakkosyöttö olisi lopetettava.

 2. ”Poliisi kerää myös itse palautetta toiminnastaan erilaisilla kyselyillä ja tutkimuksilla niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.”
  👮🐷👮‍♀️
  https://www.poliisi.fi/palaute/anna_palautetta
  👮🐷👮‍♀️
  ”Kaikkien turvaaja, kaikkina aikoina”
  👮🐷👮‍♀️
  ”Hallintokantelu on vapaamuotoinen oikeussuojakeino. Se tehdään joko ylemmälle poliisiviranomaiselle tai ylimmälle laillisuusvalvojalle. Ylimpiä laillisuusvalvojia ovat ensisijassa eduskunnan oikeusasiamies ja valtioneuvoston oikeuskansleri. Oikeudelliselta luonteeltaan kantelu on valvontaviranomaiselle tehty ilmoitus epäillystä poliisin virheellisestä virkatoimesta tai virkatoimen laiminlyönnistä.”
  👮🐷👮‍♀️
  https://www.tvk.fi/templates/vinha/services/download.aspx?fid=330903&hash=ccbb773a84456043fb733fb1bd66d140438eed1e5b3d6a19770beaacf0188ec4
  👮🐷👮‍♀️
  ”Kantelu ei edellytä asianosaisasemaa eli sen voi tehdä kuka tahansa. Hallintokantelussa virkamiehen, viranomaisen tai muun julkista hallintotehtävää hoitavan menettelyä tai toimintaa väitetään lainvastaiseksi, virheelliseksi tai epäasianmukaiseksi taikka siinä ilmoitetaan virkamiehen, viranomaisen tai muun julkista hallintotehtävää hoitavan toimimattomuudesta tai tehtävien laiminlyönnistä.”
  👮🐷👮‍♀️
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030434
  👮🐷👮‍♀️
  6 § Hallinnon oikeusperiaatteet
  ”Viranomaisen on kohdeltava hallinnossa asioivia tasapuolisesti sekä käytettävä toimivaltaansa yksinomaan lain mukaan hyväksyttäviin tarkoituksiin. Viranomaisen toimien on oltava puolueettomia ja oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden. Niiden on suojattava oikeusjärjestyksen perusteella oikeutettuja odotuksia.”

 3. Mitä epäselvää tässä on? Kyllähän Poliisi on selvästi dildo-Poliisi. Nykyään Poliisiin vain valikoidaan mielenvikaisia suvakkeja, jotka eivät kestä kritiikkiä edes sen vertaa mitä tsaarin aikana. Hyppivät heti seinille ja alkavat kiljumaan.

 4. Kuka on nimetty ”uhriksi” tässä ”rikoksessa”?
  Taponen, Hokkanen, Hätönen?!!

  Vai onko tämä sitä kuuluisaa KRP:n ”mosaiikkinäyttöä”, eli uhria tai todisteita ole, vaan kyseessä on KRP:n ja syyttäjän mielipide!

  Mosaiikkinäyttö=salaliittoteoria. :D

 5. 1. Jotta rikoslain tarkoittama kunnianloukkaus olisi kyseessä, niin teossa pitäisi yksilöidä, että kenestä on kyse. Tässä tapauksessa ei yksilöidä, eikä saa selvää, että kenestä poliisista olisi kyse, joten rikosta ei ole tapahtunut.

  2. Kyseessä on selvästi parodia. Parodia ei ole rikos.

  Larry Flint elokuvassa on tästä

  Hustler Magazine, Inc. v. Falwell, 485 U.S. 46 (1988), is a United States Supreme Court case in which the Court held that the First and Fourteenth Amendments prohibit public figures from recovering damages for the tort of intentional infliction of emotional distress (IIED), if the emotional distress was caused by a caricature, parody, or satire of the public figure that a reasonable person would not have interpreted as factual

  https://en.wikipedia.org/wiki/Hustler_Magazine_v._Falwell

 6. Eihän ammattinimikkeen arvostelusta tai edes pahasti haukkumisesta voi tulla mitään, ei sellainen ole laissa kielletty?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*