Marco de Wit 25 toukokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Tohtori Edward Duttonin mukaan tulotasot ovat käytännössä geneettisiä luokkia. Jos esivanhemmat kuuluivat 1800-luvulla yläluokkaan, nykyinen ihminen kuuluu todennäköisesti nykyisinkin yläluokkaan. Varallisuus, sekä älykkyys ovat olleet erittäin periytyviä.

 

Naiset valitsevat edelleen miehen kehittyneissä yhteiskunnissa statuksen ja varallisuuden mukaan, sekä haluavat ensisijaisesti itseään hieman vanhemman ja noin 7 cm pidemmän, komean ja terveen miehen. Mies taas valitsee Duttonin mukaan keskipituisen, nuoren ja kauniin naisen.

 

Miehet ovat hyvin tarkkoja siitä, että nainen on tarkalleen keskipituinen eli Euroopassa 164-165 cm. Ei siis normaalia lyhyempi, mutta ei myöskään erityisen pitkä. Duttonin mukaan sekä normaalia lyhyempi, että normaalia pidempi nainen voi olla merkki mutaatiotasosta ja sairaasta geeniperimästä.

 

 

Nainen taas ei halua lyhyttä, mutta ei myöskään erittäin pitkää miestä. Duttonin mukaan nainen vaistoomaisesti aavistaa sekä selvästi lyhyemmällä että erittäin pitkällä miehellä olevan vialliset geenit.

 

Duttonin mukaan naiset voivat pitää miehen terveen korkeaa pituutta status ja terveysmerkkinä, ikään kuin mies näyttäisi kuinka korkean ja vahvan rungon hän on kyennyt kasvattamaan ja kuinka terve hän on geneettisesti, minkälainen auktoriteetti miehellä on ja kuinka mies pystyy tarvittaessa suojelemaan naista.

 

 

Duttonin mukaan lyhyet miehet näyttävät olevan keskimäärin henkisesti epätasapainoisempia, aggressiivisempia ja usein sairaampia, sekä heikomman tulotason omaavia. Naisilla pitkien ja lyhyiden erot eivät ole niin suuria kuin miehillä, mutta hyvin paljon normaalia lyhyemmät naiset näyttävät omaavan heikomman tulotason, sekä ovat mahdollisesti kiukkuisempia ja antisosiaalisempia jne.

 

Duttonin mukaan lyhyiden miesten aggressiivisuus näyttäisi johtuvan siitä, että korvatakseen huonon geneettisen laatunsa lyhyiden miesten on pitänyt olla aggressiivisempia pelotellakseen ja todistaakseen naiselle kyvykkyyttään jatkaakseen sukuaan. Vastaavasti pitkät miehet näyttävät olevan keskimäärin rauhallisempia ja henkisesti tasapainoisempia, koska heidän ei niin paljon tarvitse todistaa pätevyyttään.

 

 

Lue lisää:

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Lyhyet miehet hukka-ainesta?

  1. Olen varma, että (tosin) vielä alaikäinen ihmelapsi Augusto Dembo olisi kuumaa tavaraa suvakkien keskuudessa.

    – Tarkoittaako se, että suvakit ovat keskimääräistä vähä-älyisempiä
    – vaiko sitä, että suvakit ovat nousseet tavallisen kansan yläpuolelle, ikään kuin yli-ihmisiksi eikä heihin voi soveltaa vanhanaikaisia valkoisen miehen omasta päästään keksimiä testejä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*